editorial: Eu si constiinta mea

Sunt unul dintre cei care considera ca astrologia si numerologia nu pot si nu trebuie sa faca adepti. Intrebarea “Crezi in astrologie?” este neavenita din start, deoarece “credinta” e de competenta religiei. Astrologia si numerologia fac parte din sfera cunoasterii. Ar fi absurd sa te intrebe cineva “Crezi in matematica?” sau “Crezi in limba chineza?”

E adevarat ca pasim sfios pe terenul cu nisipuri miscatoare al convingerilor personale. Ele se dobandesc prin normele sociale la care suntem invitati sa ne conformam, prin valorile care ni se transmit, prin dicotomia “asa da”/ asa nu”, “e urat/ e frumos” etc. Dar se mai si educa. Experienta personala te duce intr-un punct al evolutiei dincolo de care ceea ce stiai deja pana atunci incepe sa se clatine ca la cutremur. Atunci se revarsa peste tine fluxul constiintei. Atunci incepi sa te racordezi la energia universala.

Se spune ca Dumnezeu te trage de maneca si iti spune “Alo! Trezeste-te!”. El nu da insa (de obicei) telefon, ci lucreaza prin metoda experientei de viata. Acceptarea adevarului ca exista mult mai mult decat percepem prin intermediul simturilor, ca suntem mai mult decat materie care moare si se descompune, vine pe mai multe cai (nu degeaba se spune ca “incurcate sunt caile Domnului”): intalniri datatoare de revelatii (intalnirea persoanei iubite, a unui idol, a unui mentor etc.), drame (accidente, despartiri, decesuri, cataclisme naturale etc.), boala. Ce-l mai cautam pe Dumnezeu cand avem nevoie de El, in momente de cumpana! Eu sunt sigur ca El, spre deosebire de noi, se multumeste si cu atat de putin.

Daca as mai adauga alte consideratii metafizice, i-as indeparta definitiv pe prizonierii concretului. Si totusi, sunt dispus sa risc. Astrologia si numerologia se pare ca ar fi stiinte revelate de entitati superioare ca nivel de evolutie, ce locuiesc pe alte meleaguri galactice. Acolo mi-as dori si eu sa ajung intr-o zi. Nu “acolo”, pe planeta lor (desi, inca din copilarie visez ca ma rapesc extraterestrii si ma duc in vizita la ei acasa), ci “acolo”, la nivelul lor de inalta spiritualitate si traire in deplina armonie cu legile universului. (Ca informatie suplimentara, inclusiv albinele, fapturi inteligente, se pare ca sunt luate din alta parte si plantate in mod deliberat pe planeta noastra. Dar, despre ele, alta data). Deocamdata, suntem cu totii “aici” si nu putem decat sa ne straduim sa facem din om o specie cu adevarat superioara.

Incercarea de a convinge pe cineva sa adere la vibratia planetelor sau a numerelor este din start sortita esecului. Suntem cu totii supusi influentelor, fie ca ne place sa credem sau nu. Energia astrelor si cea a numerelor lucreaza. Daca ai ales sa colaborezi cu ele la nivel constient si sa traiesti in concordanta cu ritmurile naturale, esti cu un pas mai aproape de integrare. Nu in Uniunea Europeana, desigur, ci in Univers.

Cine descopera aceasta cale nu este nici mai presus, nici mai prejos decat altii. Inseamna sa faci o alegere. Si orice alegere care te face sa fii un om mai bun te duce cu un pas mai aproape de Dumnezeu. Astrologia si numerologia sunt discipline ale cunoasterii care au aceasta menire. Prin ele, iti poti raspunde la intrebari despre viata, despre lume si, mai ales, despre tine. Iti poti descoperi vocatia: vocatia de a trai, vocatia de a iubi, vocatia de a evolua, vocatia de a munci, vocatia de a te darui celorlalti si de a face din lume un loc mai primitor.

Astrologia si numerologia nu sunt deloc comode. Ele te pun la treaba. Iti arata puterea pe care o ai si te obliga sa o pui la treaba. Te tin departe de pasivitate si de resemnare, te forteza sa-ti controlezi gandurile negative si sa iei singur deciziile. Prin astrologie si numerologie inveti sa faci ceva pentru tine. Sa renunti la stagnare. Sa accepti ca, pe langa soarta, ai forta sa te transformi (liber arbitru). Intr-un cuvant: sa evoluezi!

Si nu ai voie sa uiti un singur lucru: evolutia inseamna efort personal. Iti creezi singur karma si dai seama pentru faptele, gandurile si vorbele tale. Iar libertatea ta se termina acolo unde incepe libertatea celuilalt. Inclusiv crestineste, sa evoluezi inseamna sa nu faci rau celorlalte fiinte. Nu intamplator, guvernatorul astrologiei este Uranus, planeta independentei, a mentalului superior si a constiintei.

In timpul vietii, esti un nume pe buzele sau in sufletul celorlalti, un subiect de discutie. Dupa iesirea de pe scena, din persoana devii personaj. Nu se mai vorbeste despre tine. Se povesteste despre tine. Pana la urma, iti spui “Singura realitate sunt eu si constiinta mea!”

77 de comentarii:

  1. După ce ați citit veți fi de acord cu faptul că această informație este foarte bună pentru a vă împărtăși aici cu voi, cred că voința sa îi va inspira și pe alții, deoarece am găsit fericirea și bucuria în căsnicia mea astăzi, sunt un martor viu că lucrează pentru mine , soțul meu se întoarce acasă după 2 ani de divorț, aproape de necrezut, dar miraculos.
    Numele meu este Anders Maria, din Buenos Aires - Argentina, sunt medic Doctor în Profesie. În urmă cu câteva săptămâni am citit comentarii similare despre o relație de consiliere postată de Blogg despre o doamnă americană numită Theresa, ea a mărturisit că ea a restaurat adevărata iubire și încredere în căsătoria ei ruptă, a spus doctorul Oduduwa care la ajutat să se împace cu soțul după câteva luni de separare. Am fost atât de norocoasă să citesc acel comentator și am copiat adresa personală de contact Dr. Oduduwa pentru a comunica cu el personal pentru ajutor de urgență pentru a aduce înapoi domiciliul meu fost soț (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com}
    Săptămâna trecută, luni dimineață, trimit un mesaj de poștă electronică pentru a comunica cu același Dr. Oduduwa pentru ajutor.
    Acum două luni am avut o luptă imensă cu soțul meu, Anders, a privit direct în ochii mei; a spus că căsnicia noastră sa terminat, el a spus că a fost terminat cu căsnicia noastră, mi-a luat fiul Felix și ne-a călătorit din țară, trăind în Canada cu o altă femeie, de atunci am încercat să sun și să trimit mesaje el prin telefoane, medii sociale și e-mail, dar mi-a blocat complet linia de a nu ajunge la el și fiul nostru Felix a fost cu el și nu am putut auzi vocea fiilor mei, această durere am trecut prin toată viața mea până în ziua în care am întâlnit Marea Dr.Oduduwa Dragoste de vraja, am fost atat de frustrat si am avut nevoie de ajutor pentru a ajunge cel putin sa vorbesc cu fiul nostru Felix, am citit sa-mi cer scuze chiar si cand amindoi stiu ca ma nedreptat, mi-a luat fiul departe de mine de peste 7 luni fără cuvinte nici o scrisoare. această situație ma ucis zilnic am fost deprimat și am nevoie disperată de ajutor urgent și soluție pentru a rezolva această problemă așa că am contacta adresa de e-mail a Dr.Oduduwa ca eu cred că el poate fi doar speranța să mă ajute să-mi aducă înapoi soțul meu acasă cu fiul meu Felix . Cu toate acestea, Dr. Oduduwa ma asigurat că mă poate ajuta să-mi întorc soțul și copilul înapoi acasă în 7 zile de rugăciuni de rugăciune, am fost șocat și am încercat, urmând cu atenție instrucțiunile pas cu pas. Două zile după ce Dr.oduduwa a spus că a terminat cu mândrie puterile de ortografie în aer la Templul Soluției, toate acestea au fost făcute de el în totalitate, nu am făcut nimic doar să furnizez elementele necesare. În aceeași noapte, soțul meu Anders ma chemat la telefon pentru a-mi cer scuze, era foarte plin de vorbă cu mine frumos, se simțea foarte rău pentru tot ce a făcut pentru a mă răni. Anders se întoarce acasă cu Felix. Sunt atât de fericit astăzi că am familia mea restaurată și soțul meu și ne iubim mai mult decât oricând. Voi fi pentru totdeauna apreciat și recunoscător pentru Oduduwa. Promit să împărtășesc mărturia mărturie bună prietenilor și tuturor celor de aici din lume.
    Oduduwa mi-a spus de asemenea că a dăruit puteri pentru rezolvarea următoarelor provocări ale vieții;
     * Dragoste Spells Win-Back Ex iubitor
    * Succes și promovare inel Talisman * inel de farmec norocos.
    * secții - HOOK DE PROTECȚIE
    * Rădăcini tradiționale și Herbals pentru a vindeca bolile, Cure pentru a cancerului
      Boala, vindeca HIV, hipertensiune arterială.
    * magia fertilității
    * LUCRĂRI NUMERICE LOTERE
    * INCHIRIERE INCHEIATĂ PENTRU CÂȘTIGAREA - GAME etc.
    Ești foarte norocos să citești mărturia mea bună nouă aici astăzi, lucrează pentru mine. Cred că va funcționa și pentru tine.
    WhatsApp: +79268011965

    RăspundețiȘtergere
  2. Miracolul încă se întâmplă:
    După un an de căsătorie ruptă, soțul meu mi-a părăsit eu și copiii și am mers să fiu cu o altă femeie, am simțit că m-am sinucis pentru că ne-a părăsit 3 ani fără nimic, am fost emoțional și am plâns toată noaptea. Mulțumită unui caster vrăjitor numit Dr. Ogundele. Într-o zi credincioasă, în timp ce navighez pe internet, am întâlnit mai multe mărturii despre Dr. Ogundele, oamenii au mărturisit că i-a readus pe iubitul lor Ex înapoi în 24 de ore, unii au mărturisit că restabilește pântecul, vindecă cancerul și vindecă unii pentru boală, etc. L-am contactat pentru ajutor pentru a-mi aduce înapoi soțul și el mi-a spus că după munca lui, soțul meu va reveni în termen de 24 de ore, spre marea mea surpriză soțul meu s-a întors după 24 de ore exact așa cum a spus și a cerut iertare , ce miracol. Dr. Ogundele mi-a spus să depun mărturie pentru ca oamenii să-l cunoască mai mult. De aceea, îmi împărtășesc adevărata mea poveste de viață aici, numele meu este Mara Lucas. Sunt din Barcelona, ​​Spania. Puteți ajunge la Dr Ogundele cu numărul său de telefon sau să trimiteți un mesaj pe WhatsApp sau Viber Chat: +27638836445.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am fost în durere când iubitul meu m-a părăsit, l-am vrut înapoi. Am citit câteva mărturii despre o vrăjeală de dragoste numită Dr. Ogala despre modul în care a ajutat mulți oameni să-și readucă foștii iubiți în 48 de ore. Cu sinceritate, mă gândeam doar dacă asta era real și dacă acest bărbat mă putea ajuta cu adevărat să-l aduc înapoi pe iubitul meu pe care îl iubesc atât de mult. Am decis să-l contactez pentru că îmi iubesc atât de mult iubitul și suntem despărțiți de câteva luni, chiar mi-a fost atât de dor de el. Am încercat toate celelalte mijloace pentru a-l recupera înapoi, dar nu am putut. L-am contactat pe Dr.Ogala și mi-a spus că fostul meu se va întoarce la mine în următoarele 48 de ore. Dr.ogala l-a eliberat pentru a ști cât de mult îl iubeam și îl voiam înapoi. Și și-a deschis ochii pentru a ne imagina cât de mult avem împreună. Fosta mea s-a întors din nou la mine. În timp ce scriu această mărturie cu bucurie în inima mea acum. Sunt cel mai fericit om de pe pământ, iubitul meu și cu mine trăim o viață fericită, iar dragostea noastră este acum mai puternică decât cum a fost chiar înainte ca el să plece și să se despartă de mine. Îi mulțumesc doctorului Ogala pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să mă întorc cu fostul meu iubit. Aș dori să renunț aici la adresa de e-mail a Dr. Ogala și sper să vedeți această mărturie și să-l contactați dacă aveți un iubit pe care îl doriți cu adevărat înapoi .. E-MAIL: Drogalad02@gmail.com SAU
    SUNĂ / WHATSAPP: +2347049668119 .. Mulțumesc ...

    RăspundețiȘtergere
  4. MULTUMESC Dr. ISIKOLO PENTRU RESTAURAREA FERICIRII MEI ȘI FAMILIEI ÎMPREUNĂ. WHATSAPP EL VIA: +2348133261196.
    Bună, sunt Rosa Antoine. După ce am fost într-o Uniune numită căsătorie cu soțul meu de ani de zile, el a fost abuziv și a distrus dragostea pe care am împărtășit-o și mi-a părăsit-o. Am făcut tot posibilul să mă întorc la el, dar totul a fost în zadar, l-am dorit să se întoarcă atât de tare pentru că îl iubeam. Am trimis mesagerul pe vrăjitor numit Dr. Isikolo pe whatsApp când i-am găsit contactul online și mi-a asigurat că nu există nicio problemă și că totul va fi în regulă. Mi-a spus tot ce mi-a fost necesar, pe care i-am prezentat-o, așa că a aruncat vraja pentru mine și, în mod surprinzător, după 48 de ore, soțul meu m-a sunat aplogând pentru tot ceea ce a venit ca o bucurie imensă și copleșitoare. Am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că i-a părut atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat. A vrut să mă întorc la el. A mai spus că mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim împreună fericiți din nou. deci oricine are nevoie de ajutor pentru orice fel de probleme poate contacta, de asemenea, acest jucător de vrăji real și foarte autentic pe e-mailul său: (isikolosolutionhome@gmail.com) Îl poți și Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt Helena Leon din Londra, soțul meu și cu mine suntem căsătoriți de peste 10 ani. Ne-am întâlnit când aveam 22 de ani și el 24 de ani. Am trecut prin multe emoțional împreună. Au existat mai multe lupte IMENE și situații dureroase în căsătoria noastră, dar am părut întotdeauna că am ieșit mai puternici de cealaltă parte. Din senin, soțul meu a lansat o discuție despre divorț asupra mea, eram orb! Nu l-am văzut venind, nu am recunoscut semnele. Am fost total deprimat până când l-am găsit pe Dr. ISIKOLO, vrăjitorul din Africa despre care toată lumea vorbea online și l-am contactat pentru o vrăjeală de Dragoste. În timpul conversației noastre, el m-a asigurat că avea să-l aducă pe soțul meu înapoi în mai puțin de 48 de ore de la vrajă. Mie mi s-a părut imposibil. Nu veți crede că soțul meu a sunat imediat după 48 de ore, implorându-mă să uit orice a spus despre divorț după ce DR ISIKOLO a făcut vraja de restaurare care a restabilit dragostea și legătura emoțională dintre noi. Este minunat și vrăjile sale funcționează atât de repede. Acum soțul meu mă iubește mult mai mult decât înainte. De asemenea, l-ai putea contacta dacă ai probleme cu căsătoria sau relația ta. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  6. Numele meu este Bernada Gaspar. Din respect pentru tine și vrăjile tale, DR ISIKOLO, trebuie să fac cunoscută tuturor această mărturie. Am fost la alte turnătoare de vrăji fără să văd niciun rezultat, tot ce își doresc a fost după banii mei. Tocmai mi-am dorit să vin la tine mai devreme, am primit tot ce e mai bun de la tine. Fostul meu soț a plecat timp de un an și am mers peste tot și alți jucători de vrăji pentru ajutor, dar niciun rezultat până când prietenul meu nu mi-a prezentat doctorul Isikolo. După ce s-a încheiat vraja dragostei, am primit în cele din urmă un telefon de la el în mai puțin de 48 de ore. Vrajile sale au făcut minuni și soțul meu s-a întors cu plin de dragoste. A fost ca un miracol! S-a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să-i dau, am fost cu adevărat uimit și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi. Sunt într-adevăr lipsit de cuvinte și vesel, ești un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii .. Și acum sunt din nou o femeie veselă. Vă mulțumesc mult Dr Isikolo. Pentru toți cei care sunt în căutarea unui jucător de vrăjitoare adevărat, contactați-l pe Dr.Isikolo prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  7. Numele meu este Nina Kondraciuk și sunt atât de uimită pentru experiența miraculoasă și minunile DR ISIKOLO care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume. multe mărturii de la oameni diferiți cum a ajutat să-l aducă înapoi pe fostul iubit înapoi, i-am spus despre soțul meu care m-a abandonat acum vreo 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce am avut, am fost nedumerit când mi-a spus doar să zâmbesc și să am un odihna mintii asigurandu-ma ca se va descurca cu totul in doar 48 de ore și făcând promisiuni la telefon, s-a întors acasă și mi-a adus, de asemenea, un cadou foarte frumos doar pentru ca el să-mi demonstreze dragostea pentru mine, am fost atât de fericit că a trebuit să-l sun pe doctorul Isikolo și i-a mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc vești bune peste tot în lume, bine dacă ai nevoie de un efectiv și un adevărat jucător de vrăji pentru orice problemă din viața ta, îl poți contacta pe Dr. ISIKOLO prin e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com sau prin WhatsApp/Viber lui la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  8. CONTACTAȚI ACEST MARE CASTER DE VRAJE PENTRU ORICE AJUTOR VIA WhatsApp: +2348133261196.
    Numele meu este Elena Coryna și sunt foarte recunoscătoare că vă împărtășesc aceste mărturii minunate. Cel mai bun lucru care s-a întâmplat vreodată în viața mea este modul în care câștig loteria. Sunt o femeie care crede că într-o bună zi voi câștiga la loto. în cele din urmă, visele mele au venit când i-am trimis un e-mail doctorului ISIKOLO. și spune-i că am nevoie de numerele de loto. Am parcurs un drum lung cheltuind bani pe bilet doar pentru a mă asigura că câștig. Dar nu știu niciodată că câștigul a fost atât de ușor până în ziua în care m-am referit la vrăjitorul online despre care atât de mulți oameni au vorbit despre faptul că este foarte bun în aruncarea vrăjii de loto, așa că decid să încerc. L-am contactat pe acest om și a făcut o vrajă și mi-a dat numerele de loterie câștigătoare. Dar credeți-mă când extragerile au ieșit, am fost printre câștigători. Câștig 640.000 de euro. DR ISIKOLO cu adevărat ești cel mai bun, cu acest om poți câștiga milioane de euro prin loto. cu el, îi poți avea pe iubiții tăi înapoi la tine sau alte probleme care necesită soluție. Trimite-i un e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp him la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  9. Vrăjitorie autentică numită DR ISIKOLO
    Eu sunt Milena Carlos. Am fost atât de deprimată când amantul meu m-a părăsit pentru un alt tip după ce ne-am întâlnit de 5 ani, am încercat să o implor să se întoarcă la mine, a refuzat și a spus că nu mai are sentimente pentru mine. am devenit un bărbat trist după tot ce am trecut împreună, după toată dragostea pe care am împărtășit-o în trecut nu mi-am putut imagina viața fără ea, pentru că dragostea mea pentru ea a fost neprețuită să tranzacționeze din orice motiv, într-o zi când treceam pe internet am văzut un comentariu despre faptul că are puterea să-l aducă înapoi pe fostul iubit și am decis să încerc să văd singur contactându-l și imediat am răspuns, i-am explicat prin ce trec și mi-a spus că celălalt tip folosește vrajă vodă pe ea, de aceea m-a părăsit pentru el, în ciuda grijii și dragostei mele pentru ea. DR ISIKOLO a redat dragostea și legătura dintre noi și în 48 de ore ne-am reunit iar rezultatul m-a uimit într-adevăr. contactați DR ISIKOLO dacă doriți orice fel de ajutor și fiți siguri de rezultat. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  10. Această mărturie despre ajutorul autentic al DR ISIKOLO pentru mine va fi declarată pe tot internetul pentru a-i publica numele oamenilor și pentru a permite celorlalți care au probleme de relație să fie ajutați de el. Încrederea este cheia unei vrăji de succes. Numele meu este Amy Dylan și sunt din București, România. Am început să scriu această mărturie că la doar 2 zile de la contactarea lui DR ISIKOLO Spiritual relația mea de mult pierdută cu fostul meu partener s-a încheiat în cele din urmă. M-am reconectat cu fostul meu partener după ce l-am contactat pe DR ISIKOLO prin contactul său și în termen de 2 zile, fostul meu partener a revenit la mine după ce s-a despărțit de ea timp de peste 6 luni. Nu am crezut niciodată că va fi posibil și tot ce am făcut a fost să mă conformez procedurii și am obținut rezultatul dorit când a făcut treaba pentru mine. Sunt încă surprins că, în timp ce scriu această mărturie, ea doarme în patul nostru matrimonial. Sunt într-adevăr fericit domnule. Vă mulțumesc că m-ați ajutat și mă rog și alți oameni minunați să dea mărturii minunate despre voi. Luați legătura cu DR ISIKOLO Spiritual pentru a vă salva relația. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  11. Serviciu excelent și uimitor cu privire la modul de recuperare a fostului partener. mă numesc Lana Johannes. Cui îi poate interesa, am apreciat cu adevărat modul în care Marele DR ISIKOLO și-a folosit îndrumarea și abilitățile intuitive ca antrenor de viață și empatia sa, pentru a-mi aduce sufletul pereche înapoi la mine. Pentru 100% din vrăjirea reală gratuită, consultantul să vă readucă fostul și să vă rezolve toate problemele generale sau problemele de suferință. partenerul meu m-a părăsit din cauza luptelor nesfârșite și a carelor și am fost devastat de luni de zile și mi-am recuperat fericirea când l-am contactat. Singurul DR ISIKOLO The Great este singurul care te poate ajuta. Mi-a rezolvat problema. Mi-a readus-o pe fosta mea în 48 de ore de consultare. Luați legătura cu The Great DR ISIKOLO pe care îl puteți contacta prin e-mail cu Dr. Isikolo: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să îl WhatsApp/Viber la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  12. LOTO, loterie, jackpot. Bună ziua, sunt foarte fericit să împărtășesc aceste mărturii minunate. Cel mai bun lucru care s-a întâmplat vreodată în viața mea este modul în care am câștigat loteria mega jackpot de milioane de euro. Sunt un om care crede că într-o zi voi câștiga la loto. În cele din urmă, visele mele s-au împlinit când i-am trimis prin e-mail lui DR ISIKOLO. și i-am spus că am nevoie de numerele de la loterie. Am cheltuit atâția bani pe un bilet doar pentru a mă asigura că voi câștiga. Dar nu am știut niciodată că câștigarea a fost atât de ușoară până în ziua în care am întâlnit online jucătorul de vrăji, despre care atât de mulți oameni au vorbit despre faptul că este foarte minunat în a face vrăji la loterie, așa că am decis să încerc. L-am contactat pe acest mare doctor și el a vrăjit și mi-a dat numerele de loterie câștigătoare. Dar credeți-mă când extragerile au ieșit, am fost printre câștigători. Am câștigat 300.000 de euro. DR ISIKOLO cu adevărat ești cel mai bun, cu acest mare Dr poți câștiga milioane de bani prin loterie. Sunt atât de fericit că îl cunosc pe acest mare om nr. De asemenea, el ajută persoanele cu probleme de relație. Trimiteți-l prin e-mail pentru propriile numere de loterie câștigătoare prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-l la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  13. Da, este adevărat că DR ISIKOLO este cel mai bun jucător de vrajă de oriunde. Numele meu este Marie Lyons și am fost client pentru DR ISIKOLO și trebuie să vă spun că este un adevărat și mare jucător de vrăji. Când am contactat acest jucător de vrăji, prietenul meu mă părăsise de 2 ani și mereu l-am dorit să-mi revină. L-am cunoscut pe DR ISIKOLO pentru a mă ajuta în urmă cu aproximativ o lună și m-am reconectat cu iubitul meu. Când fostul meu iubit m-a părăsit, a fost o tulburare pentru mine că am plesnit-o pe sora mea mai mare într-o anumită dimineață pentru nimic. Acest lucru a devenit un dezastru pentru mine că am avut un traumatism fiziologic și familia mea era foarte îngrijorată de sănătatea mea. După 2 ani, l-am întâlnit pe dr. ISIKOLO și printr-o mărturie și mi-a spus să mă calmez că indiferent care este problema, el este bine și gata să ajute pe oricine vine la el. Doar peste 2 zile, fosta mea m-a sunat și a vrut să ne întâlnim. Am fost de acord și am făcut pregătiri pentru a-l întâlni și mi-a spus cum s-a simțit vinovat pentru ceea ce a făcut și a vrut să mă întorc. L-am lăudat pe DR ISIKOLO pentru lucrările sale minunate și îl voi recomanda oricui are nevoie de un jucător de vrăji. Contactați-l pentru a vă ajuta și treceți rapid la e-mailul său Email: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  14. Șanse mari să-ți revii omul cu ajutorul DR ISIKOLO.
    eu sunt Patricia Paulet. soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe cei doi copii ai noștri timp de aproximativ 10 luni. Am trecut prin multă durere, am făcut tot ce am încercat pentru a-l face să se întoarcă la mine și la copii, dar nimic nu a funcționat. a fost într-adevăr o perioadă stresantă pentru mine, pentru că nu am vrut niciodată să trec prin durerea inimii. mi s-a spus să iau legătura cu un medic de vrajă de dragoste pentru a mă ajuta, ceea ce am făcut, am avut norocul să iau contactul lui ISIKOLO care a putut să mă ajute, l-am contactat și i-am explicat totul și i-am respectat procedurile și a făcut vraja de reuniune de dragoste care mi-a adus soțul la mine și la copiii săi în 2 zile. multumesc mult DR ISIKOLO Apreciez foarte mult ceea ce ai facut pentru mine. Iată contactul său, dacă ți se poate solicita acest lucru prin rezolvarea problemelor de relație E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Îl poți și Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  15. Dacă nu este ajutorul real al doctorului ISIKOLO, nu cred că voi zâmbi din nou, soțul meu m-a lăsat cu doi copii timp de un an și două săptămâni, toate eforturile pentru a-l aduce înapoi au eșuat. Am întâlnit o doamnă numită Christina care mi-a povestit despre un aparat de vrajă numit DR ISIKOLO, mi-a dat adresa de e-mail și numărul de telefon mobil și l-am contactat și mi-a asigurat că în 48 de ore soțul meu va reveni la mine, în mai puțin de 48 de ore soțul meu s-a întors a început să ceară iertare spunând că lucrează dracii, așa că sunt încă surprins până acum de acest miracol, nu prea cred în niciun doctor spiritual, nu am putut concepe timp de cinci ani după ce am născut fetele mele, așa că eu și soțul nostru eram disperați să avem un copil de sex masculin, dar imediat ce vraja a fost aruncată, am rămas însărcinată cu un copil de sex masculin și am născut al treilea copil, dacă aveți nevoie de asistență, puteți contacta el și DR ISIKOLO vă va asigura că obțineți rezultatul perfect fără întârziere. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau direct WhatsApp +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  16. DR ISIKOLO RĂMÂNE CEL MAI BUN EU AJUT PE NIMENI ȘI RESTAURAREA CĂSĂTORIEI MEI ESTE O Dovadă DESPRE EL.
    Numele meu este Ivana Lasse și după 5 ani de căsătorie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se comporte ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, de mai multe ori amenință să divorțeze de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre aventură cu alte doamne, am fost total devastată și confuză până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre un jucător de vrăji pe internet numit DR ISIKOLO care ajută persoanele cu relații și probleme de căsătorie prin puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa lucrul există vreodată, dar a decis să încerc, când îl contactez, el m-a ajutat să fac vrajă de dragoste și în 48 de ore, dragostea și fericirea au fost restabilite, iar soțul meu a revenit la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai meargă cu alte doamne și cu mine pentru totdeauna și pentru totdeauna. Contactați-l acum pe DR ISIKOLO pentru ca problema de relație sau căsătorie să fie rezolvată astăzi prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau direct WhatsApp +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  17. Vă mulțumesc foarte mult DOCTOR ISIKOLO pentru că l-ați făcut pe fostul meu iubit să revină la mine. Scriu această minunată mărturie cu privire la acest om. Mi-a îndeplinit toate dorințele. Iubitul meu și cu mine ne-am întâlnit mai mult de 3 ani și, deși am avut atâtea certuri, dar nu ne-am gândit niciodată la o despărțire. Într-o zi, m-a sunat la telefon spunându-mi cum este obosit de relație și nu poate vedea nicăieri spre care ne îndreptăm. Au trecut luni și iubitul meu nu m-a mai contactat și nu am mai auzit de el și telefonul său mobil a fost deconectat. Știam că trebuie să caut ajutor din cauza atâtor dragoste pe care o am pentru el. Am contactat acest mare jucător de vrăji pentru că nu am mai contactat niciodată pe nimeni și vă spun că după 2 zile de contact, fostul meu iubit m-a sunat și mi-a cerut să mă vadă și a doua zi dimineață și suntem fericiți împreună cu ajutorul acestui mare vrăjitor numit DOCTOR ISIKOLO. Am promis să vă manifest lucrările tuturor și vă rugăm să contactați acest om pentru a vă ajuta la: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp lui la el la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  18. Mulțumesc domnule pentru vrăjile tale autentice. Sunt Zara Matteo pe nume. Acest lucru este cu adevărat incredibil și nu am experimentat niciodată așa ceva în viața mea. Înainte de a vă cunoaște, domnule, am încercat toate mijloacele probabile pe care le-am putut pentru a-mi aduce soțul înapoi, dar am ajuns să-mi dau seama că nimic nu funcționează pentru mine și că soțul meu a dezvoltat multă ură pentru mine. Am crezut că nu există nicio speranță de a mă reîntâlni cu fostul meu soț. Dar când am citit recenzii bune despre modul în care DR ISIKOLO îi ajută pe ceilalți, am decis să îl contactez. ca să încerc și am făcut tot ce mi-a instruit și am avut încredere în el și i-am urmat instrucțiunile așa cum mi-a garantat în 48 de ore și tocmai atunci mi-a sunat fostul. Domnule Suntem mai mulțumiți acum ca oricând. Totul arată perfect și atât de natural! Mulțumesc mult domnule pentru vrăjile tale autentice și incontestabile de reuniune. aici din nou E-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com Îl poți și WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  19. VRAJELE DE IUBIRE CARE FUNCȚIONEAZĂ ÎN PERFECȚIE ȘI RĂMÂNESC PERMANENT PENTRU TOT.
    Împărtășesc această mărturie partenerilor care suferă în relațiile lor, deoarece există o soluție durabilă. Soțul meu ne-a lăsat pe mine și pe cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie timp de 2 ani. Am încercat să fiu puternic doar pentru copiii mei, dar nu am putut controla durerile care mă chinuiau inima. Eram rănit și confuz. Am avut nevoie de ajutor, așa că am făcut o cercetare pe internet și am dat peste un site unde am văzut că DR ISIKOLO, un jucător de vrăji, poate ajuta la întoarcerea iubitorilor. L-am contactat și mi-a făcut o rugăciune specială și vrăji. Spre surpriza mea, după 2 zile, soțul meu s-a întors acasă. Așa ne-am reunit din nou și a fost multă dragoste, bucurie și pace în familie. Puteți, de asemenea, să îl contactați pe DR ISIKOLO, un puternic jucător de vrajă pentru soluții pe contactul său isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu am crezut niciodată în vrăji sau magie până când nu am întâlnit acest jucător special de vrăji numit DR ISIKOLO. Bărbatul cu care am vrut să mă căsătoresc m-a lăsat la 3 luni de la ceremonia noastră de nuntă și viața mea a fost pe dos. A fost alături de mine timp de 4 ani și chiar îl iubesc atât de mult. m-a lăsat pentru o altă femeie fără motive. când l-am sunat, el nu mi-a preluat niciodată apelurile și nu vrea să mă vadă în jurul lui. Deci, când i-am spus omului ce s-a întâmplat. m-a ajutat să fac niște consultații și m-a făcut să-mi dau seama că cealaltă femeie a făcut niște vrăji peste soțul meu și acesta este motivul pentru care m-a părăsit. Mi-a spus că mă va ajuta să arunc o vrajă pentru al aduce înapoi. La început am fost sceptic, dar am încercat și în 2 zile, Soțul meu m-a sunat el însuși și a venit la mine cerându-și scuze. Nu pot să cred că se poate întoarce vreodată la mine, dar acum sunt fericit că s-a întors și suntem căsătoriți acum și trăim ca o familie fericită. Postez acest lucru pe forum dacă cineva are nevoie de ajutorul acestui om, îl puteți contacta prin acest WhatsApp: +2348133261196 sau prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  21. DR ISIKOLO a făcut-o din nou pentru mine după ce m-a ajutat să-l recuperez pe soțul meu. Vreau să anunț lumea despre DR ISIKOLO, marele jucător de vrăji care mi-a adus înapoi soțul meu, când am crezut că orice speranță s-a pierdut. așa că l-am contactat și am respectat tot ce mi-a spus să fac și într-adevăr, am obținut rezultatul în 48 de ore, așa cum m-a asigurat. DR ISIKOLO și-a folosit vraja lui puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe față, aducându-mi bărbatul cu vraja lui, la început am crezut că visez când soțul meu s-a întors la mine în genunchi implorându-mă să o iert și să o accept înapoi și chiar de atunci el mă iubește mai mult decât mă așteptam vreodată, așa că mi-am jurat sinele că voi anunța lumea despre DR ISIKOLO pentru că este un om grozav. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? Ai probleme cu finanțele tale? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, atunci contactați DR ISIKOLO astăzi pentru că vă garantez 100% că vă va ajuta la fel cum m-a ajutat. Site-ul DR ISIKOLO: https://isikololovetemple.com și adresa de e-mail este: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp lui pe: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  22. Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună în întreaga lume cu privire la modul în care mi-am recuperat fosta iubire. Înnebuneam când bărbatul meu m-a părăsit pentru altă fată luna trecută. Dar când întâlnesc un prieten care îmi prezintă DR ISIKOLO marele mesager al oracolului pe care îl slujește, i-am povestit problemei lui DR ISIKOLO despre modul în care fosta mea iubire m-a părăsit și, de asemenea, despre cum aveam nevoie pentru a obține un loc de muncă bine plătit. Mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit dacă îmi voi primi dorința inimii fără niciun efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac și m-am conformat și s-a făcut. În următoarele 2 zile, dragostea mea m-a sunat la telefon și îmi spunea că îmi pare rău că m-am trăit înainte și, de asemenea, în săptămâna următoare după ce dragostea mea m-a chemat să pledez pentru iertare și am primit și un nou loc de muncă. Nicio problemă nu este prea mare pentru el ca să o rezolve. Contactați-l direct pe contactele sale de mai jos
    site-ul web: https://isikololovetemple.com
    e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  23. Cum acest mare om numit Dr. Isikolo m-a ajutat să-mi readuc amantul în 48 de ore. Eu sunt Cristina Alen și bărbatul meu care s-a despărțit de mine de acum câteva săptămâni și tot efortul depus pentru el s-a dovedit a fi avortat. Îl iubesc atât de mult încât, de fiecare dată când îl văd cu o altă fată, voi fi supărat. așa că, într-o zi, treceam prin internet când am văzut o mărturie a unei femei despre cum acest mare bărbat pe nume DR ISIKOLO a ajutat-o ​​să se întoarcă cu soțul ei, așa că, norocos pentru mine, a renunțat la contactul bărbatului, așa că am sunat rapid la numărul pe care nu l-a ales i-am trimis un e-mail și mi-a răspuns. I-am explicat totul și mi-a dat informații complete despre proces și ce să fac. așa că a spus că tot ce este necesar pentru a face rugăciunile pentru mine, pe care le-am făcut, am făcut tot posibilul pentru ca el să se asigure că rugăciunile mele sunt terminate. în 48 de ore, așa cum m-a asigurat deja, iubitul meu s-a întors la mine rugându-mă să-mi ceară iertare, acum mă iubește și mă prețuiește și promite că nu mă va mai părăsi niciodată. toate datorită lui DR ISIKOLO, îi puteți trimite și un e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp sau Viber: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  24. Numele meu este Monica Vedran. Sunt foarte surprins pentru experiența miraculoasă și minunile Dr. Isikolo care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume. Cât de minunat i-a ajutat pe oameni din întreaga lume să-și restaureze iubiții pierduți. L-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii de la diferiți oameni, cum a ajutat să-l aducă înapoi pe fostul iubit, i-am spus despre soțul meu care m-a abandonat acum aproximativ 8 luni, și am plecat de acasă cu tot ce aveam, am fost nedumerit când mi-a spus doar să zâmbesc și să mă odihnesc asigurându-mă că se va ocupa de toate în doar 48 de ore. După a doua zi, soțul meu m-a sunat, am fost atât de șocată, am preluat apelul și nu mi-a venit să cred urechilor. chiar mă implora să-l iert și făcea promisiuni la telefon. S-a întors acasă și mi-a oferit, de asemenea, un cadou foarte frumos doar pentru a-și demonstra dragostea pentru mine. Am fost atât de fericit încât a trebuit să-l sun pe Dr. Isikolo și i-am mulțumit, el mi-a spus doar să împărtășesc veștile bune peste tot în lume, Ei bine, dacă aveți nevoie de un vrăjitor eficient și real pentru orice problemă din viața dumneavoastră, puteți contacta Dr. Isikolo pe WhatsApp: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  25. Ai mare nevoie de vraja de dragoste pentru a-ți aduce înapoi fostul iubit sau pentru a-ți reuni căsnicia? Trimiteți un e-mail la DR ISIKOLO pentru o soluție rapidă de 48 de ore. Mă numesc Melina Marius. Am avut o problemă cu soțul meu în urmă cu o lună, care ne depărtează. Când s-a despărțit de mine, eram confuz și nu știam ce să fac ca să-l recuperez, mă simțeam atât de gol înăuntru. Până când l-am întâlnit pe DR ISIKOLO pe internet, despre cum a ajutat atât de mulți oameni să rezolve diverse probleme. I-am trimis un e-mail și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut să fac pentru ca el să mă ajute, pentru a scurta povestea lungă, înainte să îmi dau seama, în mai puțin de 48 de ORE, soțul meu m-a sunat și s-a întors la mine și mi-a spus că îi pare rău de ceea ce se întâmplă între noi doi. În cele din urmă, scriu această mărturie pentru a-ți oferi mulțumirea și recunoștința mea profundă, DR ISIKOLO pentru că ți-ai respectat cuvintele și promisiunile de a-l aduce înapoi la mine în doar 48 de ore de la vrăjile tale puternice și pentru că ai folosit puterile tale dăruite și mari pentru a aduce-l înapoi. Dacă aveți nevoie de ajutorul lui, îi puteți trimite un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com. Puteți, de asemenea, să-l trimiteți prin WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  26. Sunt aici pentru a grăbi această veste bună pentru întreaga lume despre cum am primit ajutor de la DR ISIKOLO, un mare vrăjitor de loterie, care vă va ajuta să faceți o vrajă la loterie și să vă ofere numerele potrivite pentru a câștiga la loterie, nu am crezut. la început, dar pe măsură ce viața a devenit mai grea, am decis să încerc, cheltuiesc atât de mulți bani pe bilete doar ca să mă asigur că câștig. până în ziua în care l-am întâlnit pe Dr. ISIKOLO online, despre care atât de mulți oameni vorbesc că este foarte grozav când vine vorba de vraja la loterie, nu eram sigur de asta, dar i-am dat o încercare, iată că a fost ca o magie Am câștigat 670.000 (Șase sute șaptezeci de mii de euro) la loto cu numerele pe care mi le-a dat. DR ISIKOLO este o persoană cu adevărat de încredere, demnă și de încredere, vă împărtășesc asta, cărora vi-a fost atât de greu să câștigați la loterie. Vă mulțumesc DR ISIKOLO care m-a ajutat să-i contactez adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  27. Acest mare om spiritual puternic mi-a redat tristețea la fericire. Soțul meu tocmai s-a trezit și a decis că căsătoria noastră s-a încheiat. De câteva luni, Roger și cu mine nu mergem bine pentru că avea o aventură cu asistentul său la serviciu. Mi-am iubit atât de mult soțul și am decis să rămân și să lucrez la căsnicia noastră. În scurt timp, Roger a încetat să mai vină acasă și prietenul său apropiat mi-a spus că are un alt apartament în care locuiește cu ea. Am fost rănită și am continuat să caut ajutor pentru că Roger era diferit de bărbatul cu care m-am căsătorit acum 10 ani. Din fericire, l-am găsit pe doctorul Ilekhojie care mi-a promis că-mi va întoarce soțul înapoi. A făcut o vrajă de reconciliere care l-a întors pe Rogers înapoi și acum suntem amândoi fericiți din nou cu băieții noștri. Dacă aveți probleme ca ale mele, trimiteți un e-mail Dr. Ilekhojie (gethelp05@gmail.com) sau contactați-l pe Whatsapp/Viber (+2348147400259)

    RăspundețiȘtergere
  28. Logodnicul meu s-a despărțit de mine săptămâna trecută și am fost atât de trist, nu mâncam și nu vorbeam cu nimeni, plângeam mult, eram atât de deprimat și stresat încât am ajuns la spital din cauza tuturor. stresul și depresia. Într-o zi, în timp ce căutam online pentru a obține sfaturi despre dragoste, pentru că îl iubesc și îmi pasă profund de el și vreau doar să fim din nou împreună ca un cuplu. Am găsit un bărbat puternic pe nume Ilekhojie care a rezolvat atât de multe probleme de relație... așa că l-am contactat și i-am explicat totul, apoi doctorul Ilekhojie mi-a spus că se va întoarce la mine în 48 de ore după ce mă va ajuta cu o vrajă de reconciliere. A funcționat perfect așa cum a promis și David s-a întors și a început să-mi ceară să-l accept înapoi. Sunt atât de fericit acum că Dr Ilekhojie a făcut ceea ce a promis. Contactați-l pe Dr. Ilekhohjie, deoarece este 100% garantat și eficient. Trimiteți-i un e-mail la [gethelp05@gmail.com] WhatsApp +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  29. Joc la loterie de foarte mult timp și nu am avut niciodată noroc. M-am întâlnit cu un prieten căruia m-am plâns de incapacitatea mea de a câștiga o sumă tangibilă și mi-a prezentat doctorul Ilekhojie, care l-a ajutat cu o vrajă la loterie și a câștigat 200.000 de dolari. L-am contactat prin intermediul lui și m-a asigurat că voi câștiga mare odată ce va efectua vraja de loto pentru mine. Mi-a cerut să-i dau 48 de ore pentru ca el să obțină tot ceea ce este necesar pentru vraja mea la loterie, așa că am așteptat 48 de ore și mi-a spus să iau un bilet în funcție de cât de mult alege inima mea. Am cumpărat un bilet de powerball și am devenit milionar când au venit extragerile. Acum am destui bani să-mi înființez afacerea după ce eram aproape fără adăpost. Mulțumesc Dr. Ilekhojie, sunt recunoscător. Îi las contactul aici pentru oricine are nevoie de noroc pentru a câștiga. Sună-l la +2348147400259 sau e-mail (gethelp05@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  30. Când l-am găsit pe doctorul Ilekhojie, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu soț. M-a părăsit pentru o altă femeie și am rămas în întuneric. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. Tocmai m-a părăsit după 6 ani de căsnicie fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr. Ilekhojie prin e-mailul său și a efectuat o vrajă de reconciliere pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. În mai puțin de 48 de ore după ce a făcut această vrajă, soțul meu a început să mă sune și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce tocmai m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Relația noastră este acum puternică și stabilă. Vă mulțumesc domnule pentru munca pe care ați făcut-o pentru mine. Tu ești Dumnezeu trimis pentru a restabili căsătoria și relația rupte. Îl recomand cu căldură pe Dr. Ilekhojie oricui are nevoie de ajutor. E-mailul lui: gethelp05@gmail.com De asemenea, îl puteți pe Whatsapp la +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  31. Marele doctor Ilekhojie despre care toată lumea a vorbit pe internet m-a ajutat și cu vraja lui de reconciliere de săptămâna trecută, miercuri. Mi-a restabilit relația ruptă și mi-a adus fostul înapoi la mine. Am fost cu inima zdrobită în ultimele 6 luni după ce iubitul meu s-a despărțit de mine, dar după ce am văzut online despre Dr. Ilekhojie, am fost foarte încântat să-l contactez. Mi-a spus ce trebuie să fac și a efectuat vraja de reconciliere și în 48 de ore, Andy s-a întors și a început să-și ceară iertare. Vreau să-l apreciez pe Dr. Ilekhojie pentru marele său ajutor. În cazul în care aveți nevoie de ajutorul lui, îl puteți contacta și prin e-mail: gethelp05@gmail.com/ Sun sau Whatsapp +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  32. Am încercat diferite vrăjitori.. Unii dintre ei nu mi-au răspuns niciodată după ce am plătit și au fost escroci evidenti, unii chiar au funcționat pentru mine, dar din anumite motive nu a funcționat. Apoi am văzut un videoclip pe you-tube cu o persoană care spunea că a avut rezultate cu Dr Ilekhojie. În ciuda suspiciunilor și a tot ceea ce trecusem, mi-a arătat cu adevărat că este autentic. Să am încredere în el este probabil cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată în viață, deoarece fostul meu soț s-a întors la trei zile după ce Dr Ilekhojie a efectuat o vrajă de reuniune. Mi-am petrecut mult timp dorindu-mi să mai pot avea o șansă cu soțul meu, iar doctorul Ilekhojie m-a ajutat să fac asta și acum suntem fericiți împreună. Luați legătura cu Dr Ilekhojie dacă aveți nevoie de ajutor similar cu al meu. Sună-l la +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  33. Am fost plătit cu 40 de euro pe oră la serviciu și a fost o muncă stresantă, căutam online un loc de muncă mai bun când am văzut mărturii despre cum Dr Ilekhojie a ajutat oamenii cu vraja lui să câștige la loterie. Nu am jucat până acum la loterie, așa că m-am întrebat cum funcționează, am vorbit cu Dr Ilekhojie prin mesaj text: +2348147400259, cerând ajutor pentru a câștiga și jocul de loterie. Mi-a răspuns și mi-a cerut numele și poza, a spus că este necesar să efectueze vraja. Am făcut cum mi-a spus el și articolele au fost cumpărate pentru a efectua vraja, după vrajă mi-a dat un număr de loterie și un site web care i-a fost dezvăluit. Am jucat numerele de la loterie și două zile mai târziu am primit un e-mail în care am câștigat 11 milioane de dolari (11.000.000). Am crezut că este o glumă, dar iată că am fost plătit fără stres. Dr Ilekhojie este un psihic grozav, alături de mine, mulțumesc prin mesaj text/apel: +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  34. E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam se afla o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă doriți să tratați infertilitatea.
    *Dacă doriți să vă răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.

    RăspundețiȘtergere
  35. Soția mea m-a părăsit și a cerut divorțul din cauza nesiguranțelor pe care le-am avut cu ea și a neînțelegerii constante. Am făcut tot posibilul să rezolv lucrurile, dar totul mă depășea și nu am putut-o împiedica să iasă din casă. Am căutat ajutor de la familia ei pentru a mă ajuta să o aduc înapoi acasă, dar nici ei nu m-au putut ajuta. Am regretat acțiunile mele și m-a dus la depresie pe care am suferit-o timp de 6 luni. Cineva m-a conectat la doctorul Joe pe care l-am contactat și i-a explicat problemele mele și m-a asigurat de soluție. A profitat că a ajutat situația mea și s-a conformat imediat. A făcut o vrajă pentru reîntâlnire de dragoste pentru mine și soția mea și totul a fost rezolvat, iar problemele pe care le-am avut au murit de moarte naturală, iar ea s-a întors acasă în a treia zi. Acum suntem din nou împreună și mai fericiți ca niciodată. e-mail-i acum (drjoesolutionspells@gmail.com) sau WhatsApp +1-330-694-6798

    RăspundețiȘtergere
  36. Numele meu este Georgiana Florin și sunt aici să-l apreciez pe Dr Isikolo. Am avut întotdeauna o relație complicată cu iubitul meu. Ne-am luptat de atâtea ori din cauza nesiguranțelor de ambele părți și ne-am despărțit. Știam foarte bine că încă îl iubesc și că am nevoie de el înapoi în viața mea. Mi-a neglijat cererea și eforturile de a îndrepta lucrurile și am primit informații că deja se întâlnea cu o altă doamnă. Nu am putut evita situația așa că a trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO și am vorbit și mi-am explicat totul. M-a asigurat că mă va ajuta și se va asigura că îl voi întoarce la mine. El nu a pierdut niciodată să mă ajute și mi-a restabilit dragostea și bucuria pe care le-am împărtășit și mi-am adus bărbatul înapoi la mine. Știu mai bine că tot ceea ce spun atât de mulți oameni despre DR ISIKOLO este de fapt adevărat când am primit rezultatul muncii lui pentru mine 48 de ore așa cum a promis. Crede-mă, el te poate ajuta și pe tine dacă crezi. Așa că contactați-l acum. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp/Viber la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  37. Călătoria mea de restaurare a căsătoriei a început acum câteva luni, când soția mea de 22 de ani m-a schimbat într-un bărbat cu 10 ani mai tânăr. Eu am 57 de ani, iar ea 55. Am trecut prin deșert și în timpul călătoriei l-am găsit pe doctorul Isikolo. Dumnezeu l-a folosit pentru a-mi vindeca inima zdrobită și mi-a îndepărtat durerile cu vraja Sa de Iubire Puternică. a fost una grea pentru mine să încerc să o aduc înapoi acasă fără succes și a devenit o agonie pentru copiii mei și pentru mine. Am încredere în Domnul și știu că El îmi va restabili căsnicia. I-am explicat totul și mi-a spus ce să fac, ceea ce am făcut și el și-a făcut partea lui, iar soția mea s-a întors acasă la mine și copiii noștri în mai puțin de două zile. Trebuie să avem credință. Credința este asigurarea lucrurilor la care sperăm și convingerea lucrurilor nevăzute. Bărbații și femeile vă rog să nu renunțați, Dumnezeu îl poate folosi pe Doctor Isikolo pentru a vă restabili căsnicia sau relația. Nu pierde speranta. Trebuie să te îndrăgostești de Domnul.
    Contactați doctorul Isikolo Pentru o vrajă puternică de dragoste trimisă de la Dumnezeu. prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp pe: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  38. Am fost atât de deprimat când iubitul meu m-a părăsit pentru un alt tip după ce ne-am întâlnit timp de 5 ani. Am încercat să o implor să se întoarcă la mine, ea a refuzat și a spus că nu mai are sentimente pentru mine. Mergeam pe internet, am văzut un comentariu despre faptul că DR ISIKOLO are puterea să-l aducă înapoi pe fostul iubit și am decis să încerc să văd singur contactându-l și imediat l-am făcut, am răspuns și i-am explicat prin ce trec și el a spus că celălalt tip a folosit vraja voodoo asupra ei, de aceea m-a părăsit pentru el, în ciuda grijii mele pentru ea și a promis că mă va ajuta să-mi recuperez iubitul înapoi. Mi s-a cerut să mă conformez cu procedurile și am făcut-o. Și-a făcut palma și dragostea și afecțiunea au fost restabilite și mi-am primit femeia înapoi după câteva zile. mulțumesc, DR ISIKOLO acum sunt fericit cu prietena mea și acum totul merge bine. contactează-l pe Peter pentru orice dragoste și ajutor conjugal prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp/Viber la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  39. Mi-am pierdut căsnicia și casa noastră frumoasă, distrusă de nefericirea când o văd pe soția mea plecând din cauza minciunilor cu care era hrănită și a nesiguranțelor care nu au fost niciodată adevărate. Am jurat de la început să nu fiu niciodată un trișor și m-am susținut pentru a mă asigura că îmi construiesc o casă fericită, dar, din păcate, ea nu a avut niciodată suficientă încredere în mine. Am rătăcit luni de zile încercând să o recuperez și am căutat ajutor din diverse surse, inclusiv din intervenția familiei ei, dar nu am avut niciodată succes. Am intrat în contact cu Dr. Isikolo, de care mă îndoiam la etapa anterioară cu care am luat legătura. A trebuit să păstrez speranța vie și să respect procedurile așa cum mi-a explicat totul. M-a asigurat de întoarcerea ei, care s-a întâmplat după două sau trei zile și încă nu am găsit cuvinte pentru a exprima cât de fericit și de recunoscător sunt cunoscând fiul meu și am avut mama lui acasă la noi. Le spun tuturor despre Dr. Isikolo și inima lui bună care ajută oamenii. Nu te va dezamăgi dacă îl încerci. Contactați-l prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Îl puteți, de asemenea, pe WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  40. Vrăjitorul autentic numit DR ISIKOLO
    i a fost atât de deprimat când iubitul meu m-a părăsit pentru un alt tip după ce ne-am întâlnit timp de 5 ani. Am încercat să o câștig să se întoarcă la mine, a refuzat și a spus că nu mai are sentimente pentru mine. Am devenit un om trist după tot ce am trecut împreună. După toată dragostea pe care am împărtășit-o în trecut, nu mi-am putut imagina viața fără ea, deoarece dragostea mea pentru ea era neprețuită pentru a fi schimbată din orice motiv. Într-o zi, când am căutat pe internet, am văzut un comentariu despre că are puterea de a-l aduce înapoi pe fostul iubit și am decis să încerc să văd singur contactându-l și imediat am făcut-o, a răspuns și i-am explicat prin ce trec și mi-a spus că celălalt tip a folosit vraja voodoo asupra ei, de aceea ea m-a părăsit pentru el, în ciuda grijii mele pentru ea și  DR ISIKOLO a promis că mă va ajuta să-mi recuperez iubitul înapoi și, de asemenea, mă va ajuta să-i fac o vrajă moartă, astfel încât el. nu mă pot lupta în viitor. În mai puțin de trei zile, a venit să mă cheme și m-a implorat că încă nu înțelege de ce nu am fost împreună. Am căutat problemele și acum suntem fericiți împreună. multumesc DR ISIKOLO acum sunt multumit de prietena mea si totul merge bine acum. contactați-l pe Peter pentru orice vrajă de dragoste și ex-spate prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com trimite-i prin WhatsApp la +234-8133261196

    RăspundețiȘtergere
  41. Un mare mulțumire de la Marie Levi lui DR ISIKOLO pentru că m-a ajutat să-mi refac casa stricata. Incoerența a fost la ordinea zilei în casa și căsătoria mea. Soțul meu a avut o problemă al naibii și mi-a rupt carnea de când am început să avem prea multe neînțelegeri. În unele zile, tocmai a plecat și nu s-a mai întors până în ultimele săptămâni. Am fost devastat și am încercat tot ce am putut să rezolv problemele, dar nu am reușit. A trebuit să caut ajutor și am fost îndrumat de un prieten să-l contactez pe DR ISIKOLO, ceea ce am făcut. Nu am știut niciodată că va fi posibil pentru că problemele persistaseră timp de doi ani întregi. DR ISIKOLO m-a asigurat și mi-a spus doar să am încredere în el și să cred că mi se vor îndeplini dorințele. Mi-a reparat căsnicia cu relația sa puternică de reuniune de dragoste și casa mea este din nou grozavă, iar soțul meu este cu mine pentru a nu mai pleca niciodată. Contactați-l și voi și credeți că vă poate ajuta pentru că nu are înregistrări proaste. Doar trimite-i prin WhatsApp: +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  42. Bună tuturor, mă numesc Laura Gavriloaia și sunt aici să-i aduc recunoștință și Dr. Isikolo, pe care Dumnezeu l-a folosit pentru a-mi sălbătici situația și a restabili bucuria și fericirea în casa mea. Mi-am pierdut soțul din cauza unei doamne aflate în străinătate când a plecat să lucreze în aceeași regiune în care locuiește ea. Nu am știut niciodată tot ce s-a întâmplat până când un prieten de-al meu mi-a trimis fotografii cu amândoi împreună și mi s-a știut după aceea că acesta era motivul pentru care soțul meu s-a răcit față de mine și m-a lăsat în urmă. Soțul meu era hipnotizat și controlat mintea și știam totul când l-am contactat pe doctorul Isikolo când am căutat ajutor și nu am găsit niciunul. M-a asigurat de întoarcerea sa și că ne-am restabilit dragostea și fericirea, ceea ce a făcut și rezultatul a început să se manifeste după 48 de ore. Acum mi-am revenit bărbatul și nu-i pot mulțumi suficient doctorului Isikolo pentru onestitatea și sprijinul său. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com dacă ai nevoie de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  43. DR ISIKOLO ESTE UN SALVATOR DE VIEȚI ȘI VA ASIGUR DESPRE ASTA ȘI SOLUȚIA LUI PENTRU PROBLEME DE IUBIRE ESTE CEA MAI BUNĂ.
    Numele meu este Denisa Popescu și sunt aici pentru a mă alătura numeroșilor oameni de aici pentru a-i mulțumi Dr. Isikolo pentru ajutor și gesturile amabile față de mine. Am avut o experiență îngrozitoare trecând prin dureri de inimă cu bărbatul meu. M-a părăsit și am fost devastat și nu am găsit niciun ajutor căutat pentru a-l recupera. La un moment dat am fost deprimat până când am dat peste pagini în care oamenii au mărturisit despre modul în care doctorul Isikolo i-a ajutat. L-am contactat și nu a ezitat să mă ajute și pe mine. Nu numai că mi-am recuperat bărbatul după 48 de ore, dar și dragostea și fericirea au fost restaurate mai bine ca niciodată. Dr Isikolo este o personalitate uimitoare și nu-i pot mulțumi suficient pentru serviciile sale altruiste față de umanitate. contactați-l acum prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimiteți-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  44. Giovanni Baciu21 noiembrie, 2022

    La fel ca mulți alți oameni, îi mulțumesc călduros doctorului Isikolo pentru ajutorul și soluționarea problemelor mele. Am fost orbit de gelozie și nesiguranțe și a creat haos în relația mea cu logodnicul meu și el nu a putut rezista necazurilor mele și m-a părăsit. După ce mi-am dat seama că am mers prea departe cu tot ce-i făceam greșit doar pentru ca el să se mute în alt oraș și am pierdut toate mijloacele de a încerca să-l ajung și să-i cer scuze. În acest moment, știam că am nevoie de ajutor pentru a-l recupera, așa că a trebuit să-l contactez pe Dr. Isikolo. S-a arătat foarte îngrijorat și i-am spus totul și am fost de acord că sunt de vină și m-a asigurat că îl voi recupera și că îi voi restabili dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit. Așa cum am promis, după 48 de ore, Jessie m-a sunat și mi-am cerut scuze pentru tot și m-a invitat ca să ne putem înțelege și să fim din nou împreună. Îți mulțumesc Dr. Isikolo pentru tot și pentru sinceritatea ta în a ajuta oamenii. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  45. Estela Georgiadis24 noiembrie, 2022

    Numele meu este Estela Georgiadis și sunt aici să-l apreciez pe Dr. Isikolo. Întotdeauna am avut o relație complicată cu iubitul meu. Ne-am luptat de atâtea ori din cauza nesiguranțelor de ambele părți și ne-am despărțit. Știam foarte bine că încă îl iubesc și că am nevoie de el înapoi în viața mea. Mi-a neglijat cererea și eforturile de a îndrepta lucrurile și am primit informații că deja se întâlnea cu o altă doamnă. Nu am putut evita situația așa că a trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO și am vorbit și mi-am explicat totul. M-a asigurat că mă va ajuta și se va asigura că îl voi întoarce la mine. El nu a pierdut niciodată să mă ajute și mi-a restabilit dragostea și bucuria pe care le-am împărtășit și mi-am adus bărbatul înapoi la mine. Știu mai bine că tot ceea ce spun atât de mulți oameni despre DR ISIKOLO este de fapt adevărat când am primit rezultatul muncii lui pentru mine 48 de ore așa cum a promis. Crede-mă, el te poate ajuta și pe tine dacă crezi. Așa că contactați-l acum. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp/Viber la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  46. Alex Miercurea26 noiembrie, 2022

    Mi-am pierdut căsnicia și casa noastră frumoasă, distrusă de nefericirea când o văd pe soția mea plecând din cauza minciunilor cu care era hrănită și a nesiguranțelor care nu au fost niciodată adevărate. Am jurat de la început să nu fiu niciodată un trișor și m-am susținut pentru a mă asigura că îmi construiesc o casă fericită, dar, din păcate, ea nu a avut niciodată suficientă încredere în mine. Am rătăcit luni de zile încercând să o recuperez și am căutat ajutor din diverse surse, inclusiv intervenția familiei ei, dar nu am avut niciodată succes. Am intrat în contact cu Dr. Isikolo, de care mă îndoiam la etapa anterioară cu care am luat legătura. A trebuit să păstrez speranța vie și să respect procedurile așa cum mi-a explicat totul. M-a asigurat de întoarcerea ei, care s-a întâmplat după două sau trei zile și încă nu am găsit cuvinte pentru a exprima cât de fericit și de recunoscător sunt cunoscând fiul meu și am avut mama lui acasă la noi. Le spun tuturor despre doctorul Isikolo și inima lui bună care ajută oamenii. Nu te va dezamăgi dacă îl încerci. Contactați-l prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimiteți-i un mesaj pe WhatsApp prin: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  47. Lavinia Petrescu28 noiembrie, 2022

    Soluții excelente și uimitoare despre cum să-ți recuperezi fostul partener.
    Pentru cine este vorba, am apreciat foarte mult modul în care Marele DR ISIKOLO și-a folosit îndrumarea intuitivă și abilitățile de antrenor de viață, precum și empatia pentru a-mi aduce sufletul pereche înapoi la mine. Pentru 100% din Psychics reali gratuiti, consultant pentru a vă aduce înapoi fostul și pentru a vă rezolva toate problemele generale sau problema suferinței. Partenerul meu m-a părăsit din cauza unor lupte și certuri nesfârșite și am fost devastat luni de zile și mi-am revenit fericirea când l-am contactat. Singurul și singurul DR ISIKOLO cel mare este singurul care vă poate ajuta. Mi-a rezolvat problema pentru mine. Mi-a adus fostul înapoi în 48 de ore de consultație. Luați legătura cu marele Dr Isikolo e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să îl puteți WhatsApp/Viber la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  48. Cristina Aurescu30 noiembrie, 2022

    Iubitul meu s-a despărțit de mine acum 2 luni, pentru că a simțit că-l înșel cu un prieten de-al meu bărbat, am încercat tot ce am putut să-i explic, dar a făcut ureche surda, am fost devastată emoțional pentru că l-am iubit cu adevărat până când Am văzut o postare pe internet despre DR ISIKOLO, care îi ajută pe oameni să-și recâștige iubitul pierdut, la început m-am îndoit dacă era real pentru că nu am crezut niciodată în astfel de lucruri, dar am decis să-i dau o încercare, l-am contactat și mi-a spus eu ce să fac și am făcut-o, apoi a făcut o vrajă de dragoste pentru mine. Procesul vrăjii de reunire a iubiților este foarte simplu și lucrează dezinteresat cu oamenii în același mod în care mi-a restabilit relația în 48 de ore și iubitul meu suna și implora împăcați-vă din nou cu mine, dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă repara relația sau problema căsătoriei. Iată contactul lui, WhatsApp el pe: +2348133261196, e-mail-i (isikolosolutionhome@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  49. Diana Buciuceanu05 decembrie, 2022

    Te va uimi să știi că tot ceea ce atât de mulți oameni au mărturisit despre DR ISIKOLO nu este altceva decât adevăr. Soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copiii mei pentru că am avut atâtea certuri și certuri. Oamenii lui au fost și împotriva căsătoriei mele cu el. L-am iubit atât de mult și am avut mare speranță că vom construi un viitor luminos împreună. Am așteptat 6 luni și nu s-a mai întors la mine. Așa că a trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO după ce am citit multe despre el și am crezut că mă poate ajuta și a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a ne reuni și a restabili dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cândva. S-a întors acasă la noi după 48 de ore, așa cum m-a asigurat DR ISIKOLO. Și tu poți obține acest mare ajutor și poți trăi pentru a-i fi recunoscător pentru că nu dezamăgește niciodată pe nimeni. contactați-l prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți trimite prin WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  50. Kristina Nicolae11 ianuarie, 2023

    Sunt unul dintre prea mulți oameni de aici pentru a depune mărturie lumii că Dr. Isikolo este într-adevăr un om cu suflet bun care face tot posibilul pentru a ajuta oamenii chiar și atunci când toată speranța este pierdută în căutarea unei soluții la problemele lor. Problemele mele cu adevărat nu diferă de cele ale altora, deoarece am logodnicul meu înapoi la mine după 48 de ore când Dr. Isikolo a lucrat pentru mine. Nu m-am descurcat când am știut că mi-am pierdut logodnicul în favoarea unei alte doamne. M-am pierdut în întuneric și îi sunt recunoscător lui Dumnezeu că oameni cinstiți precum doctorul Isikolo există cu adevărat doar pentru a șterge lacrimile de pe fețele celor cu inima frântă. Sunt 100% garantat și sigur că nu te va dezamăgi atunci când îi cauți ajutorul pentru a găsi soluții la problemele tale, fie conjugale sau relaționale, fie alte probleme legate de viață. Doar e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-i puteți WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  51. Diana Grigorie10 februarie, 2023

    REDUCE-ȚI PARTENERUL LA VOI CU AJUTORUL VERITAL AL DR ISIKOLO.
    Promit că voi împărtăși această mărturie peste tot în lume odată ce soțul meu se va întoarce la mine și astăzi, cu tot respectul, vreau să-i mulțumesc DR ISIKOLO pentru că a adus bucurie și fericire relației mele și familiei mele. Vreau să vă informez pe toți că există un vrăjitor care este real și autentic. Nu am crezut niciodată în niciunul dintre aceste lucruri până când soțul meu a plecat. Am avut nevoie de ajutor până l-am găsit pe doctorul Isikolo, un mare vrăjitor, și a făcut o vrajă de dragoste pentru mine și m-a asigurat că îmi voi primi soțul înapoi în două zile după ce vraja a fost făcută. Încă mă uimește cum dragostea și legătura dintre noi au fost restabilite și suntem mai fericiți împreună acum ca niciodată. Mai jos este adresa de e-mail dacă vă aflați în orice situație în care suferiți o rupere la inimă și vă asigur că, așa cum a făcut-o pe a mea, cu siguranță vă va ajuta și pe voi. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  52. Dianna Niculescu13 februarie, 2023

    Am citit câteva mărturii despre un vrăjitor de dragoste ale doctorului Isikolo despre cum a ajutat mulți oameni să-și aducă înapoi foștii iubiți în 48 de ore. Sincer, mă gândeam doar dacă asta era real și dacă acest bărbat ar putea ajuta cu adevărat să-mi aducă înapoi iubitul pe care îl iubesc atât de mult. Am decis să-l contactez pentru că îmi iubesc foarte mult iubitul și suntem despărțiți de câteva luni, mi-a fost foarte dor de el. Am încercat toate celelalte mijloace pentru a-l recupera, dar nu am reușit. L-am contactat pe Dr. Isikolo și mi-a spus că fostul meu se va întoarce la mine în următoarele 48 de ore, după ce voi respecta procedurile despre cum se face totul. Dr. Isikolo mi l-a dat să știe cât de mult l-am iubit și l-am dorit. Și a deschis ochii pentru a-și imagina cât de mult avem împreună. Fostul meu s-a întors la mine acum. În timp ce scriu această mărturie chiar acum, sunt cea mai fericită fată de pe pământ, iar eu și iubitul meu trăim o viață fericită, iar dragostea noastră este acum mai puternică ca niciodată. contactează-l și nu te va dezamăgi. de asemenea. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  53. Bianca Ioniță15 februarie, 2023

    Sunt atât de fericit să împărtășesc această mărturie fantastică a mea. Viața mea s-a schimbat complet în 48 de ore. Mă văd în oglindă și mă pot zâmbi. Am încredere în mine și în abilitățile mele, pentru prima dată de mulți ani. Îmi am iubitul înapoi în viață cu ajutorul doctorului Isikolo. A spus scuze la 48 de ore după ce vraja a fost creată. A spus că și-a dat seama că nu și-a dorit niciodată să se despartă. nu se putea descurca cu bagajul emoțional pe care îl căram tot timpul. El a spus că a crezut că el este influența negativă asupra vieții mele și a considerat că este mai bine să plec. A spus că este greu să vorbesc despre trecut tot timpul. Ne-am iertat amândoi. Mi s-a spus că sunt luni distanță. Sunt dovada vie a ceea ce poate face DR ISIKOLO. Îți mulțumesc foarte mult Dr. Isikolo pentru lucrul minunat pe care l-ai făcut în relația mea. Sunt atât de fericit acum. Cu ajutorul tău am putut amândoi să ne vedem și să ne spunem adevărul unul altuia. Sunt foarte încântat să vă contactez și să inițiez toate acestea să se întâmple. Oricine are o problemă de relație poate contacta Dr. Isikolo prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îi poate trimite mesaj pe WhatsApp: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  54. Aceste sărbători au dezvăluit cu adevărat cât de singur aș fi fost dacă planul unei despărțiri oribile a căsniciei mele ar funcționa. Copiii noștri sunt cu toții liniștiți și acum că ar trebui să mă bucur de viața alături de soțul meu, el a fost dus de recepționerul din biroul lui. 25 de ani de căsătorie aveau să se piardă pentru că o altă femeie a decis să-mi vrăjească soțul. Am devenit disperată și m-am alăturat comentariilor unui grup de femei care au primit ajutor de la doctorul Ilekhojie. Mi-a explicat despre magia neagră care lucrează asupra soțului meu, ceea ce a fost confirmat și de un viitor povestitor cu câteva zile înainte de atunci. Dr Ilekhojie mi-a spus tot ce trebuie să ofer pentru a sparge magia întunecată și în 3 zile, soțul meu s-a schimbat și a început să se comporte ca niște oameni care se aflau într-o pauză. A devenit Sergi cu care m-am căsătorit acum 25 de ani. Lucrurile sunt normale acum și sunt atât de fericit că mi-am avut toată familia împreună în vacanța trecută. Mulțumesc doctorului Ilekhojie că nu m-a dezamăgit. Vorbește-i despre problemele tale în căsătorie și obține soluții. E-mail: gethelp05@gmail.com sau sunați/Viber/Whatsapp +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  55. Mihaela Predescu20 februarie, 2023

    CONTACTAȚI DR ISIKOLO PENTRU SOLUȚII LA DRAGOSTEA ȘI PROBLEMELOR DVS. MARITALE. Examinați site-ul său (https://isikolotemple.com)
    Cu atât de multe în inima mea, sunt aici pentru a mă exprima despre modul în care Dr. Isikolo mi-a salvat căsnicia de la divorț. Eu și soțul meu aveam o neînțelegere și asta ne-a sfâșiat căsnicia, în măsura în care soțul meu dorea să divorțeze. Deci nu am altă opțiune decât să merg în căutarea unei soluții la problema mea. Acolo am întâlnit detalii despre Dr. Isikolo și cum atât de mulți oameni scriau lucruri bune despre el și lucrările sale minunate pentru ei și despre modul în care a ajutat o mulțime de oameni restabilindu-le relația. L-am contactat pe doctorul Isikolo și mi-a spus tot ce trebuie să fac și în mai puțin de 48 de ore când a lucrat pentru mine, soțul meu a anulat actele de divorț. Acum, eu și soțul meu trăim împreună în pace și armonie și sunt aici pentru a spune lumii că dragostea și afecțiunile au fost restaurate. Toate îi mulțumesc doctorului Isikolo pentru că mi-a salvat căsnicia de la despărțire. Informațiile de contact ale Dr. Isikolo sunt prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îi puteți, de asemenea, WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  56. Antoaneta Cristian23 februarie, 2023

    Am o relație cu iubitul meu de 2 ani și plănuiam să ne căsătorim curând și dintr-o dată m-a părăsit pentru o altă fată, îl iubesc cu adevărat pe acest tip și nu îmi pot imagina viața fără el. În continuare, am încercat tot posibilul să-l recuperez, dar tot efortul meu de a-l aduce înapoi în viața mea nu a funcționat. A fost în această zi credincioasă, am dat peste câteva comentarii pe un site web despre acest mare vrăjitor numit Dr Isikolo, atât de multe persoane au susținut că el îi ajută să-și reînnoiască relația și să-și aducă fostul înapoi, a trebuit să-l contactez pentru că era ultima mea speranta. L-am contactat prin e-mail și mi-a spus tot ce trebuie făcut, ceea ce am făcut și el m-a asigurat că în 2 zile iubitul meu o va părăsi pe cealaltă fată și se va întoarce la mine și a fost foarte grozav. surpriză să-mi văd iubitul revenind la mine după două zile. Sunt atât de fericit astăzi că s-a întors la mine și am reușit acest lucru cu ajutorul doctorului Isikolo și vă sfătuiesc dacă aveți nevoie de ajutorul lui, trimiteți-i un e-mail direct prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau îi puteți, de asemenea, pe WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  57. Dianna Ciamba01 martie, 2023

    FIȚI PELICIT ASIGURĂ CĂ CU AJUTORUL DR ISIKOLO, VEȚI AVEA ÎNTOAȘTE LA DVS. FOSTE PARTENER.
    Eram în căutarea disperată a unei modalități de a-l face pe fostul meu iubit să se îndrăgostească și să se întoarcă la mine. Am avut suișuri și coborâșuri, dar în ultimele 6 luni relația noastră s-a înrăutățit. Am cheltuit timp și bani pe un vrăjitor despre care credeam că mă va ajuta și fără să știam că nu m-au ajutat. Mă adresez pentru că vreau să fiu femeia dezirabilă care eram înainte și el se îndrăgostește din nou de mine și se căsătorește cu mine. Nu-mi pot imagina acest băiat cu altcineva până nu l-am contactat cu adevărat pe DR ISIKOLO, care mi-a făcut ca dorința inimii să fie îndeplinită. Mi-a dat detalii despre cum să mă ajute, ceea ce a făcut când m-am conformat și mi-a salvat bărbatul din mâinile rele ale doamnei care l-a hipnotizat și omul meu s-a întors la tine în 48 de ore și am fost cu adevărat uimit că o astfel de manifestare a puterilor. este cu adevărat real. Acum le pot spune cu bucurie oamenilor să încerce DR ISIKOLO în problemele lor și să aștepte rezultatele imediate. contactați-l cu adresa de e-mail prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimiteți-i direct mesaj pe Whatsapp: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  58. Sunt mulțumit de felul în care am avut încredere în doctorul Ilekhojie că îl va aduce înapoi pe fostul meu soț după aproape un an de separare. Înainte să-l cunosc pe Dr. Ilekhojie, am căutat pe multe site-uri web căutând modalități de a-mi recupera fostul soț după ce a cerut să divorțeze de mine fără niciun motiv. Am fost devastat, dar doctorul Ilekhojie mi-a dat speranță și siguranța că va fi adus înapoi la mine. După ce a făcut vraja de reconciliere, soțul meu a sunat după două zile și a cerut să se întoarcă acasă la mine și la cei patru copii ai noștri. A doua zi a ajuns acasă și am fost foarte bucuros să-l reîntâlnesc. Folosesc aceste mijloace pentru a-l aprecia pe doctorul Ilekhojie pentru ceea ce a făcut pentru mine și pentru a ajuta atât de mulți alți oameni. Îi las contactul, astfel încât să puteți lua legătura cu el dacă aveți probleme similare. Whatsapp +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  59. Sunt mulțumit de felul în care am avut încredere în doctorul Ilekhojie că îl va aduce înapoi pe fostul meu soț după aproape un an de separare. Înainte să-l cunosc pe Dr. Ilekhojie, am căutat pe multe site-uri web căutând modalități de a-mi recupera fostul soț după ce a cerut să divorțeze de mine fără niciun motiv. Am fost devastat, dar doctorul Ilekhojie mi-a dat speranță și siguranța că va fi adus înapoi la mine. După ce a făcut vraja de reconciliere, soțul meu a sunat după două zile și a cerut să se întoarcă acasă la mine și la cei patru copii ai noștri. A doua zi a ajuns acasă și am fost foarte bucuros să-l reîntâlnesc. Folosesc aceste mijloace pentru a-l aprecia pe doctorul Ilekhojie pentru ceea ce a făcut pentru mine și pentru a ajuta atât de mulți alți oameni. Îi las contactul, astfel încât să puteți lua legătura cu el dacă aveți probleme similare. Whatsapp +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  60. Îi voi fi recunoscător pentru totdeauna lui Great Mutaba pentru că m-a ajutat să fac o vrajă de dragoste care l-a readus pe fostul meu iubit înapoi la mine, mulțumesc pentru ajutor, dacă vrei ajutorul lui, adaugă-l pe whatsapp +2348054681416 sau e-mail-i greatmutaba@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  61. Iubitul meu de 2 ani s-a despărțit de mine săptămâna trecută. Nu mâncam și nu vorbeam cu nimeni, plângeam mult, eram atât de deprimat și stresat încât am ajuns la spital din cauza stresului și a depresiei. Într-o zi, în timp ce căutam online pentru a obține sfaturi despre dragoste, pentru că îl iubesc și îmi pasă profund de el și vreau doar să fim din nou împreună ca un cuplu. Am găsit un bărbat puternic pe nume Ilekhojie care a rezolvat atât de multe probleme de relație…… așa că l-am contactat și i-am explicat totul, apoi doctorul Ilekhojie mi-a spus că se va întoarce la mine în 48 de ore după ce mă va ajuta cu o vrajă de reconciliere. A funcționat perfect așa cum a promis și David s-a întors și a început să-mi ceară să-l accept înapoi. Sunt atât de fericit acum că Dr Ilekhojie a făcut ceea ce a promis. Contactați-l pe Dr. Ilekhojie ca fiind 100% garantat și eficient. Trimiteți-i un e-mail la (gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  62. Soțul meu m-a părăsit pentru o femeie mai tânără. Parcă îl avea sub o vrajă diabolică, el s-a întors împotriva mea peste noapte fără niciun avertisment. Sa întâmplat anul trecut, eram disperat, așa că am folosit fiecare site de vrăji pe care l-am putut găsi fără niciun rezultat. Un prieten mi-a trimis contactul doctorului Ilekhojie și l-am contactat. A început să lucreze cu mine în februarie și, ca urmare a întregii sale lucrări minunate, eu și soțul meu suntem din nou împreună. Sunt atât de fericit și privilegiat să am o persoană atât de grozavă ca tine de partea mea. Mulțumesc! Dr Ilekhojie. Aveți nevoie de ajutor, WhatsApp Dr Ilekhojie la +2348147400259 sau e-mail gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  63. Numele meu este Liliana Jose, vreau să împărtășesc tuturor această mărturie mare a vieții mele. Am fost căsătorită cu soțul meu Michael Jose, îl iubesc atât de mult. Suntem căsătoriți de 8 ani și avem doi copii. A plecat în vacanță în Cipru unde a cunoscut o doamnă pe nume Linda, mi-a spus că nu mai este interesat de căsnicia noastră. Am devenit atât de confuză și am început să caut ajutor, toate eforturile de a-l aduce înapoi au eșuat până când am întâlnit o veche prietenă pe nume Christina și i-am spus despre problema mea. Apoi mi-a prezentat un bărbat pe nume Dr Trust, care a făcut o vrajă pentru ea, care l-a adus înapoi la ea pe fostul ei în 14 ore. L-am contactat pe Dr Trust pentru a mă ajuta să-mi aduc înapoi soțul și mi-a cerut să nu-mi fac griji că zeii strămoșilor săi vor lupta pentru mine. Mi-a spus în 14 ore că mă va reuni pe mine și pe soțul meu împreună. După 14 ore, soțul meu a sunat și mi-a spus că se întoarce acasă la mine și la copii. Am fost surprins când l-am văzut și a început să ceară iertare... acum suntem o familie fericită. Toate datorită marelui Dr Trust. dacă aveți nevoie de ajutorul lui, îl puteți contacta prin:

    E-mail: drtrustspelltemple@gmail.com

    WhatsApp: +14242983869

    RăspundețiȘtergere
  64. Vivian Obreja23 martie, 2023

    Am avut probleme cu soțul meu și s-a mutat în alt oraș și a întrerupt comunicarea cu mine. Găsesc toate mijloacele posibile pentru a ajunge la el, astfel încât să ne putem rezolva diferențele, dar fără rezultat. Mama și frații lui nici măcar nu știau despre el. Eram deprimat și încurcat emoțional și a trebuit să caut ajutor pentru a-l aduce înapoi la mine înainte ca o altă doamnă să-mi ia locul în viața lui. Așa că a trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO căruia i-am explicat totul și a fost dispus să mă ajute și a făcut-o. El a făcut o legătură de reconciliere amoroasă pentru mine și bărbatul meu și neștiut pentru mine că rezultatul se va manifesta după 48 de ore așa cum a promis. Omul meu s-a întors și a venit după mine și am fost uimit că pot spune acum că dragostea și fericirea au fost restabilite și suntem mai fericiți împreună și tot ce văd acum este pentru totdeauna cu el și îi sunt atât de recunoscător DR ISIKOLO pentru el. bunătate față de mine și de alți oameni de acolo. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți WhatsApp/Viber pe: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  65. Nu am știut niciodată că iubitul meu care m-a părăsit pentru altcineva se va întoarce la mine, a fost un iad pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru altcineva, dar am contactat acest puternic vrăjitor de dragoste numit Dr Mutaba și a făcut o vrajă de dragoste. pentru mine, care l-a adus înapoi pe fostul meu iubit, dacă vrei contactul lui, e-mail-i astăzi greatmutaba@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  66. SOȚUL MEU A PLĂCAT ȘI DR ISIKOLO L-A REDUCAT LA MINE ȘI SUNT UIMIT ȘI A TREBUIT SĂ RĂSPÂND VESTIREA BUNĂ
    Mă numesc Anna Vlădescu. Când bărbatul meu m-a părăsit, am fost traumatizat și cu inima frântă și nu m-am putut obține luni de zile. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez, dar fără rezultat. Am plecat într-un alt oraș, sperând să o iau de la capăt. Am intrat în contact cu un alt bărbat cu care am încercat din răsputeri să fiu, dar nu a ieșit pentru că nu puteam să-l iubesc. Știam că încă iubesc și îmi doresc bărbatul înapoi la mine. Așa că am început să caut ajutor și atunci l-am găsit pe DR ISIKOLO din diferite puncte de vedere, am citit despre el. Am vorbit și l-am făcut să înțeleagă tot ce trebuia să știu și am crezut în el și am respectat procedurile. A lucrat pentru mine și a restabilit dragostea și legătura dintre mine și bărbatul meu și, după 48 de ore, așa cum a promis, omul meu m-a căutat și am vorbit și a coborât să mă vadă unde sunt și am inventat lucrurile și am devenit din nou fericiți împreună. DR ISIKOLO este de încredere și te poate ajuta și pe tine dacă îl contactezi pentru orice. Doar trimite-i un mesaj prin WhatsApp +2348133261196 sau contactează-l prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  67. Examinați și contactați cel mai onest și puternic vrăjitor numit Dr Isikolo prin intermediul site-ului web (https://isikolotemple.com)
    Numele meu este Anna Valenta și pentru totdeauna, îl apreciez pe Dr. Isikolo care m-a ajutat cu marile sale puteri, mi-a restabilit casa și fericirea pe care am împărtășit-o cu soțul meu și este într-adevăr ceva pentru care sunt mereu recunoscător. S-a întâmplat să fiu neputincios și abătut aproape un an când soțul meu m-a părăsit din cauza unor probleme conjugale pe care le-am întâlnit. Am făcut tot ce am putut pentru a-mi salva căsnicia și nimic nu a funcționat până când DR ISIKOLO mi-a venit în ajutor. M-a ajutat și dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cu bărbatul meu au fost restaurate și mai uimitor. Știu că sună ciudat dacă într-adevăr poate ajuta pe cineva, dar este 100% garantat că nu te va dezamăgi atunci când te asigură că vei avea rezultatele dorite după 48 de ore. El te poate ajuta și pe tine dacă ești dispus să-i oferi șansa să facă acest lucru. e-mail-i acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  68. DR ISIKOLO nu poate fi comparat în ceea ce privește soluțiile pentru relația dvs. sau problemele conjugale. Numele meu este Geanina Zepa. M-am luptat cu depresia de foarte mult timp știind că este ca urmare a durerii de inimă când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Nu am știut niciodată că a luat decizia de a pleca de la mine până când au trecut luni și nu am reușit să-l ajung. A trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO când am aflat de el. Mi-a spus tot ce trebuia făcut pentru a restabili dragostea și conexiunile dintre mine și bărbatul meu pe care le-a făcut. Rezultatul a început să se manifeste după 48 de ore, așa cum a promis. Acest lucru poate suna ciudat, dar este 100% adevărat că nu dă greș pe nimeni. Nu vă mai faceți griji și contactați-l acum. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  69. Soțul meu ne-a lăsat pe mine și pe copiii noștri să suferim cu venituri mici sau deloc. La serviciu, un prieten mi-a povestit despre doctorul Ilekhojie și despre cum a ajutat-o să se împace cu fostul ei soț. L-am contactat și mi-a confirmat că o femeie a avut o vrajă asupra soțului meu și a promis că va sparge magia neagră folosită asupra soțului meu și să se asigure că se întoarce acasă. L-am crezut și am avut încredere în el să o rupă și să ne ajute să ne împăcăm pentru că lucrurile erau foarte grele fără soțul meu și ne afecta copiii. Până acum, soțul meu s-a întors acasă cu noi și lucrurile se îmbunătățesc treptat și suntem în pace. Cereți ajutor de la Dr Ilekhojie și obțineți soluții. E-mailul lui: gethelp05@gmail.com sau numărul lui WhatsApp: +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  70. Georgina Caragiu08 aprilie, 2023

    Dragostea rămâne uimitoare atunci când sunteți alături de sufletul pereche și fericirea este asigurată pentru amândoi. DR ISIKOLO m-a făcut să înțeleg că poți recupera ceea ce îți face viața frumoasă tocmai atunci când mi-am pierdut speranța de a-mi recupera bărbatul și mi l-a înapoiat. Am avut o relație complicată și ne-am certat tot timpul și el a lăsat inima zdrobită și am fost nefericit. DR ISIKOLO a intrat în imagine după mai multe încercări de a-l recâștiga și nu a reușit. A restabilit dragostea și conexiunea dintre mine și bărbatul meu și, în doar 48 de ore, am avut o întâlnire și am discutat despre lucruri, iar acum plănuim să ne căsătorim și să trăim fericiți împreună pentru totdeauna. Cuvintele nu pot exprima recunoștința mea față de DR ISIKOLO și toți cei care au vorbit foarte bine despre el nu au mințit niciodată despre el, deoarece el este într-adevăr de încredere. Contactează-l astăzi și lasă-l să te ajute și pe el. e-mail: (isikolosolutionhome@gmail.com) sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  71. Bună tuturor, mă numesc Monica Lupău și sunt aici să-i aduc recunoștință și Dr. Isikolo, pe care Dumnezeu l-a folosit pentru a-mi sălbătici situația și a restabili bucuria și fericirea în casa mea. Mi-am pierdut soțul din cauza unei doamne aflate în străinătate când a plecat să lucreze în aceeași regiune în care locuiește ea. Nu am știut niciodată tot ce s-a întâmplat până când un prieten de-al meu mi-a trimis fotografii cu amândoi împreună și mi s-a știut după aceea că acesta era motivul pentru care soțul meu s-a răcit față de mine și m-a lăsat în urmă. Soțul meu era hipnotizat și controlat mintea și știam totul când l-am contactat pe doctorul Isikolo când am căutat ajutor și nu am găsit niciunul. M-a asigurat de întoarcerea sa și că ne-am restabilit dragostea și fericirea, ceea ce a făcut și rezultatul a început să se manifeste după 48 de ore. Acum îmi am bărbatul înapoi și nu-i pot mulțumi suficient doctorului Isikolo pentru onestitatea și sprijinul său. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  72. CĂUTAȚI AJUTOR PENTRU A-ȚI REDUCE EXISTUL LA DVS., CONTACTAȚI ACUM DR ISIKOLO
    Numele meu este Nadia Brancusi. Din abundența de bucurie, inima mea vorbește foarte bine despre DR ISIKOLO. A venit în ajutorul meu când viața mea a fost distrusă luni de zile. Iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă și nu știam că era controlat și hipnotizat. Am făcut tot ce am putut ca să-l fac să se întoarcă la mine, dar fără rezultat. A plecat din oraș cu doamna și nu am mai auzit de el și nici măcar nu l-am mai văzut. Am fost în căutarea ajutorului online când am citit despre modul în care DR ISIKOLO a ajutat alte femei care aveau aceleași probleme. L-am contactat și mi-a spus tot ce trebuie făcut, lucru pe care l-am respectat. Așa cum a promis, dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cu partenerul meu au fost restaurate, iar el a fost curățat de farmecul întunecat pe care l-au pus asupra lui și s-a întors la mine după 48 de ore. DR ISIKOLO este sincer în a ajuta oamenii și vă poate ajuta dacă decideți astăzi să îl contactați. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere

  73. Mi-a trebuit să ajung într-un loc în care eram absolut distrus pentru a vedea că trebuie să-i spun cu ce m-am confruntat în căsnicia mea. Am făcut o cameră de război în dulapul dormitorului meu și m-am dus direct la Sursă! A devenit greu de multe ori; soțul meu era încă acasă și nu mă susținea și tot dorea să divorțeze, dar știam că puținul pe care îl aveam ne-ar susține pe mine și pe fiica mea. Apoi a venit brusc sâmbăta trecută, vraja de reconciliere a doctorului Ilekhojies l-a pus într-un loc să decidă dacă el ne-ar abandona sau ar lucra la căsnicia noastră. Doar prin vraja de reconciliere a spus de fapt că mai vrea să fie căsătorit și a anulat contractul pentru o locuință pe care urma să o cumpere în Hemet California! Într-adevăr, nimic nu este imposibil cu vraja de reconciliere a Dr. Ilekhojies. Nu cedati niciodata!" contactați Dr. Ilekhojie dacă aveți probleme în căsnicie. Adresa de e-mail gethelp05@gmail.com sau contactați cu numărul său de telefon direct +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  74. Căsătoria MEA A FUNCȚIONAT DIN NOU CU AJUTORUL DR. ISIKOLO, CARE ESTE CEL MAI CEST VORAȘTOR PE CARE ÎL POȚI GĂSI
    Eu sunt Helena Oscar. Casa mea a fost plină de probleme și mizerie nesfârșite care au dus la divorțul pe care nu mi l-am dorit niciodată cu soțul meu. Totul s-a prăbușit și ne-am dus pe drumuri separate. Am încercat să merg mai departe, dar mi-a fost atât de greu pentru că încă îmi iubeam soțul și fiica mea a plâns mereu dorindu-și tatăl înapoi. Nu am avut de ales decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR ISIKOLO după ce am văzut atât de multe remarci bune despre munca lui. M-a asigurat că mă împac pe mine și pe soțul meu cu vraja lui de reconciliere pe care a făcut-o. Mă bucur să vă spun tuturor că dragostea și fericirea au fost restabilite și ne-am revenit împreună și cred că va fi pentru totdeauna pentru noi și toate mulțumim lui DR ISIKOLO pentru că a făcut atât de mult pentru a-mi salva familia. Nu este niciodată prea ocupat să ajute pe cineva. Așa că contactează-l acum dacă și tu ai nevoie de ajutor. e-mail-i acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau pur și simplu trimite-i prin WhatsApp/Telegram: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  75. Buna ziua! După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, mi-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o am pentru el, l-am implorat cu tot, Am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat prietenei mele problema mea și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi, dar eu sunt genul care nu a crezut niciodată în vrajă, nu am avut de ales decât să încerc, am a trimis vrăjitorului prin poștă și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a făcut vraja și, surprinzător, în a doua zi, era în jurul orei 16. M-a sunat fostul meu, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am promis că oricui cunosc care are o problemă de relație, aș fi de ajutor acestei persoane, trimițându-l la singurul vrăjitor real și puternic care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com îi poți e-mail dacă ai nevoie de ajutorul lui în relația ta sau în orice alt caz
    1) Vrăji de dragoste
    2) Vrăji de dragoste pierdută
    3) Vrăji de divorț
    4) Vrăji de căsătorie
    5) Vraja de legare.
    6) Vrăji de despărțire
    7) Alungați un Iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău/ Vraja de loterie
    9) vrei să-ți mulțumești iubitul
    Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  76. MULȚUMESC DR ISIKOLO M-A VENIT ÎN SALVARE ÎN CELE MELE MOMENTE MELE.
    Numele meu este Lora Munteanu. Eu și soțul meu ne-am luptat cu probleme maritale în ultimele 6 luni și nu știam că familia este creierul din spatele problemelor pe care le-am avut vreodată. Problemele au escaladat și în cele din urmă s-a mutat din casă. Eram singur cu fiica mea și viața era mizerabilă fără el lângă mine. Am făcut tot ce am putut pentru a pune capăt problemelor, dar fără rezultat. Așa că a trebuit să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR ISIKOLO. Așa cum mi-am dorit mereu, mi-a auzit strigătul și mi-a venit în ajutor. A rezolvat problemele pe care le-am avut si eu si sotul meu am revenit impreuna si inca ma uimeste cand primesc rezultatul in 2 zile asa cum mi-a promis. Dacă ai probleme cu partenerul tău, contactează-l acum și el nu te va dezamăgi, deoarece este de încredere și de încredere. e-mail-i: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i prin WhatsApp: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  77. Bună tuturor, mă numesc Monica Lupău din Las Vegas și sunt aici pentru a-i mulțumi și doctorului Isikolo, pe care Dumnezeu l-a folosit pentru a-mi sălbătici situația și a restabili bucuria și fericirea în casa mea. Mi-am pierdut soțul din cauza unei doamne aflate în străinătate când a plecat să lucreze în aceeași regiune în care locuiește ea. Nu am știut niciodată tot ce s-a întâmplat până când un prieten de-al meu mi-a trimis fotografii cu amândoi împreună și mi s-a știut după aceea că acesta era motivul pentru care soțul meu s-a răcit față de mine și m-a lăsat în urmă. Soțul meu era hipnotizat și controlat mintea și știam totul când l-am contactat pe doctorul Isikolo când am căutat ajutor și nu am găsit niciunul. M-a asigurat de întoarcerea sa și că ne-am restabilit dragostea și fericirea, ceea ce a făcut și rezultatul a început să se manifeste după 48 de ore. Acum îmi am bărbatul înapoi și nu-i pot mulțumi suficient doctorului Isikolo pentru onestitatea și sprijinul său. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Curs de radiestezie, partea 1. Sâmbătă, 27 aprilie 2024, online

Scopul acestei formări este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru gener...