Numarul karmic, ghid de utilizare


In numerologienumarul karmic este numarul care lipseste din cifrarea literelor ce compun numele si prenumele intreg. Numarul karmic descrie lectiile de viata pe care noi le avem de invatat. Sunt laturile personalitatii noastre pe care trebuie sa le dezvoltam la nivel constient pentru ca, adesea, nici nu ne dam seama cat de mult ne lipsesc.

Pentru calcularea numarului karmic click aici. E suficient sa transformati fiecare litera din numele si prenumele complet in numar si sa vedeti ce numar intre 1 si 9 lipseste.

Numarul karmic este cel mai bun indicator pentru parinti in ceea ce priveste punctele sensibile ale copilului. Iar daca parintele descopera calcaiul lui Ahile, stie sa aplice remediul corespunzator. Iar in slabiciunile vindecate de timpuriu sta puterea de mai tarziu.

Cunoscand numarul karmic, fiecare parinte poate sa afle unde sa pluseze, pe ce sa insiste sau, mai important, ce aspecte din cresterea si dezvoltarea copilului sa nu neglijeze! Oricine isi stie numarul karmic poate sa-si dea seama care anume parti din el nu au fost stimulate de catre parinti si de ce s-au perpetuat anumite tipare. Cu alte, cuvinte, putem sa avem revelatia de ce suntem asa cum suntem.

Cum sa folosim corect numarul karmic pentru noi si pentru copii nostri,
in articolul complet de pe AstroCafe:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...