Revista de astrologie AstroGlob, nr.12

AstroGlob implineste un an! Editia lunii iunie a revistei vine cu noi chei ale cunoasterii.

Nici de data aceasta nu lipsesc premierele. In acest număr, Rodica Purniche inaugureaza o serie de articole avand ca tema ASTROLOGIE VEDICA.

Un alt subiect inedit este cel abordat de Mihaela Dicu la rubrica LECTIA DE ASTROLOGIE. Autoarea face un exercitiu practic de astrocartografie si exemplifica relocarea succesului pentru actorul Russell Crowe.
Gemenii fiind vedete luna aceasta, Laci Fulop ia in vizor la rubrica de ASTROLOGIE MUNDANA o tara guvernata de acest semn: ISLANDA.

Sodalitul este piatra analizata de Monica Becheriu in pagina de ASTRE SI CRISTALE, piatra asociata de asemenea zodiei Gemenilor. Iar ca model de nativ Gemeni care a cunoscut celebritatea, Mihaela Dicu o pune in lumina relectoarelor pe Angelina Jolie la rubrica MEDALION ASTROLOGIC.

La rubrica de ASTROLOGIE MEDICALA, Ciprian Târâcă (astrolog, dar si medic de formatie) ne dezvaluie cum reactioneaza fiecare dintre cele 12 zodii la stres, urmand ca in numarul urmator sa primim remedii.

Editura Herald ofera in continuare premii pentru abonati. Abonamentul pe un an costa in continuare numai 60 de lei!

Articolele semnate de mine:
La rubrica de ISTORIA ASTROLOGIEI, seria dosarelor medievale continua cu ASTRONOMI CELEBRI CARE AU PRACTICAT ASTROLOGIA. In acest numar: Nicolaus Copernicus, Tycho Brahe si Johannes Kepler.
Rubrica ASTRO-BEBE pune accentul pe Gemeni, Raci si pe copiii nascuti in luna iunie a acestui an. Recomandari astro primesc parintii copiilor Rac.
Si, fiind un numar aniversar, cum am si un Ascendent in Gemeni (zodia in prim-plan luna aceasta), la rubrica de interviu, Adina Binder m-a provocat sa dezvalui cateva adevaruri din culisele astrologiei.

Lectura placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atelier astro: Eliberarea de sub umbra arborelui de familie. Conjuncția Nodul Nord - Chiron. 15 martie, online

Karma, despre care se tot vorbește, nu se mai termină și ea vreodată? Trăim o fereastră astrologică deschisă în luna februarie anul acesta p...