Revista de astrologie AstroGlob, nr.16

In octombrie, zodia Scorpionului ajunge la putere! Saturn iese din Balanta si urmeaza calea Nodului Nord, aflat deja in aceasta zodie. ASTRO-EVENIMENTUL este analizat de Sorin Bratoveanu.

Si, pentru a marca cum se cuvine aceasta mutare de forte astrale, INTERVIURILE ASTROGLOB citeaza, de data aceasta, mai multi astrologi, pentru a avea o viziune de ansamblu asupra perioadei ample pe care o traversam.

Rubrica ASTRO SPECIAL este prezenta in continuare in paginile revistei, cu un subiect inedit. Gabriela Apostol raspunde la intrebarea: “De ce barbatii ocolesc astrologul?”

Articolele semnate de mine:
La rubrica de ISTORIA ASTROLOGIEI, facem “Astrologie apocaliptica” si mergem pe firul timpului pentru a urmari datele la care astrologii au prezis sfarsitul lumii.
Rubrica ASTRO-BEBE pune accentul pe Balante, Scorpioni si pe copiii nascuti in luna octombrie a acestui an. Dedicatia speciala a acestui numar este pentru parintii copiilor Scorpion.


Rubrica de ASTROLOGIE MUNDANA se ocupa de o tara nascuta in zodia Balanta: Belgia. In sectiunea MEDALION ASTROLOGIC Mihaela Dicu face portretul actritei Gwyneth Paltrow, de asemenea nativa Balanta.
Monica Becheriu analizeaza o piatra foarte speciala in pagina de ASTRE SI CRISTALE, Lapis-lazuli, si vorbeste despre loialitate, adevar si armonie.

Mihaela Dicu ne duce cu ASTRO-MOZAICUL in Evul Mediu, pentru a face cunostinta cu o femeie astrolog aflata in spatele unui barbat ramas in istorie.

La ASTRO-MUZICA, Antonia Panaitiu il ia in vizor pe cel mai de seama compozitor romantic francez, Camille Saint-Saëns, dublu-Balanta.

Revine si rubrica de ASTROLOGIE MEDICALA, unde Ciprian Târâcă descrie atitudinea in fata bolii a fiecarei zodii in parte.

Editura Herald ofera in continuare premii pentru abonati. Abonamentul pe un an costa in continuare numai 60 de lei!

Lectura placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Curs de radiestezie, partea 1. Sâmbătă, 27 aprilie 2024, online

Scopul acestei formări este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru gener...