2013: Previziuni numerologice

In cautarea armoniei si echilibrului

Individualistul si imprevizibilul an 2012 (de vibratie 5), plin de schimbari, a lasat locul lui 2013, un an mult mai pasnic si mai armonios, de vibratie 6 (2+0+1+3=6).
Ne adunam fiecare de pe drumurile lui, incetam sa ne mai risipim in toate directiile si revenim la nevoia de a prinde radacini. In 2013 punem accentul pe viata de familie, pe tot ceea ce ne aduce impreuna. Este un an al evenimentelor de familie ce reunesc membri rasfirati in toata tara sau chiar in toata lumea. Fie ca e vorba de nunti, botezuri sau inmormantari, anul acesta renaste sentimentul apartenentei la un neam. Este anul casatoriilor, al nasterilor (un an feritil, care poate aduce sarcini miraculoase celor ce nu puteau pana acum sa aiba copii), dar si al despartirilor de rasunet. Mostenirile pot veni ca niste bonusuri neasteptate care sa dea tonul unor transformari. Sunt de asteptat cutremure, dar si reasezari tectonice in viata de familie, dupa caz (anul de vibratie 6 favorizand, de altfel, la propriu zguduirea scoartei terestre la nivel planetar).

In anul 6 iubirea este in prim plan. Totul se construieste in jurul notiunii de cuplu si fiecare isi redefineste acest termen. Este un an al actiunilor in comun, in doi sau in familie, al eforturilor reunite pentru o cauza comuna. Reversul medaliei intervine acolo unde partenerii nu se mai regasesc unul langa altul, mai ales daca uniunea este oficializata. Divortul vine de la sine pe acest culoar energetic daca a diparut legatura la nivel de suflet. Compromisurile sunt greu de acceptat intr-un asemenea an. Dar in relatiile incercate care rezista pe baza iubirii divine, ce a unit Dumnezeu omul chiar ca nu poate sa desparta pe vibratia 6. Testele la care sunt supusi partenerii in cuplurile durabile au darul de a revela trainicia relatiei facute nu pe Pamant, ci sus in Cer. In anul de vibratie 6 in centrul atentiei sunt cuplurile si nu indivizii, fie prin separarile care strarnesc valuri, fie prin realizarile obtinute impreuna. Partenerii se sutin reciproc si se ajuta unul pe celalat sa creasca. Daca cei doi o iau in directii divergente, fractura se produce pe nesimtite, iar durerea este mult atenuata anul acesta. Cuplurile care se ridica la inaltimea unui ideal al unitatii infloresc si devin exemple pentru altii. In 2013, majoritatea cauta modelul de cuplu in care sa fie si mai putin modelul de personalitate unica la care sa se raporteze.

De la “eu” se trece la “noi”. Si e normal sa existe fluctuatii in acest proces de mutare a centrului de greutate, intrucat echilibrul este un proces continuu, nicidecum o stare care poate fi batuta in cuie. Bilantul in cuplu aduce asumarea unor decizii ferme ce influenteaza vietile tuturor celor din jur. Anul acesta, cele mai mari satisfactii vin impreuna cu jumatatea noastra mai buna. In 2013, unde nu e decat unul s-ar putea sa apara si celalat. Unde unul din cei doi este doar vampirizat si exploatat, se poate ajunge la concluzia din popor: decat “vai” de doi”, mai bine “vai” de unu’. Iar unde-s doi (iubit+iubita, sot+sotie), desigur, pe aceesi frecventa, puterea creste la infinit.

Vindecare si confort pentru suflet

2012 a fost un an mental, al acumularii de cunostinte si al experimentului. 2013 anunta foarte multa sensibilitate, trairi intense si o explorare adanca a universului interior. Devenim mai constienti de emotiile noastre, pe care ne este foarte greu sa le controlam. Revin in 2013 episoade din trecutul nostru, rani care ne dor si pe care sa le oblojim. Este un an al vindecarii, iar problemele cele mai mari nu sunt la nivel fizic. Sufletul nostru este cel care are nevoie de terapie, iar echilibrul emotional asigura starea noastra de bine. Pe un an de vibratie 6 tot mai multi devin receptivi la informatii din astral. Terapiile alternative pot cunoaste o explozie anul acesta, tot mai multi oameni se indreapta spre vindecarea straturilor subtile ale fiintei, pentru ca ele ascund adevaratele cauze ale oricarei boli. E de asteptat ca un numar tot mai mare de oameni sa intre in legatura cu rezervorul propriu de energie vindecatoare si sa-si descopere daruri terapeutice.

Nevoia generala este aceea de a avea parte de mai mult confort in vietile noastre. Imbunatatirea conditiilor de locuit este prioritara in 2013, de aceea se anunta fluctuatii serioase de locuinte (cu potential de deblocare a pietei imobiliare). Pe un an de vibratie 6 este la moda sa te muti, sa redecorezi, sa renovezi, sa-ti extinzi spatiul. Se pleaca de la un sentiment de sufocare, nu mai incapem intre pereti, vrem mai mult spatiu sau macar vrem ca mediul in care traim sa fie mai aerisit modernizat, improspatat. 

In plan relational, este un an minunat de recastigare a increderii pierdute. Revin in peisaj oameni vechi cu care incetasem contactele regulate din cine stie ce pricini. Mai dam o sansa oamenilor din viata noastra. Evaluam mult mai pertinent caracterul oamenilor din jur si ne refacem anturajul pe baza afinitatilor reale.

2013 vine cu foarte multa responsabilitate, cu foarte mult angajament. Nu mai este un an al planurilor, al ideilor si al proiectelor abstracte. In 2013 e musai sa concretizam, sa punem in practica, sa trecem la actiune. Succesul vine insa fara sa fortam nota si sa ne dam peste cap. Tot ce trebuie sa facem este sa ne concentram pe ceea ce ne aduce noua implinire, sa ne fixam scopuri clare si sa punem pasiune in orice pas. Fiecare dintre noi ar fi bine sa-si puna intrebarea: “Ce-mi place mie cel mai mult si cel mai mult?”. Odata cu raspunsul se vor arata si oportunitatile. Cel care face la superlativ ceea ce-i place sa faca in 2013 are sansa de a evolua intr-un salt neasteptat. Chiar si cei aflati in cautarea unei directii, confuzi, isi pot identifica misiunea in aceasta viata. Orice faci in 2013, fa cu placere sau nu mai face deloc, pentru ca te lasa fara energie! Daca iti place sa citesti, atunci citeste cu bucurie! Daca iti place sa scrii, scrie cu bucurie si traieste fiecare moment!
Poti sa te reprogramezi cu afirmatia de pe unul din cartonasele lui Louise Hay:
“Tot ce trebuie sa stiu in fiecare clipa imi este dezvaluit.
Am incredere in mine si am incredere in viata.
Totul este bine.”

Nasterea si renasterea iubirii

In 2013 simtim tot mai mult chemarea de a-i ajuta pe ceilalti. Avantajati sunt cei care transmit informatie, care au o cariera bazata pe voce: profesori, purtatori de cuvant, jurnalisti etc. Activitatile de consiliere sunt si ele incurajate, la fel si orice tip de munca ce implica lucrul cu copiii. Apropierea de natura si grija fata de animale sunt alti poli ai anului de vibratie 6. Suntem cu totii mai sensibili la latura estetica a vietii noastre, vrem un plus de frumusete din care sa decurga armonia. Anul 2013 ii rasfata pe artisti (actori, pictori, muzicieni) si pe toti cei ce integreaza o componenta artistica in munca lor (designeri, stilisti, florari etc.).

In 2013, tot ce nu are ca temelie iubirea risca sa se darame. Reorientarile profesionale si dinamica relatiilor stau sub semnul dragostei. Daca nu facem cu drag ceea ce facem, nu ne mai regasim intr-un serviciu, pentru ca stimulentul banilor nu mai este suficient. Iar la nivel afectiv, tot anul acesta se scriu marile povesti de iubire. Anul de vibratie 6 face ca iubirea sa nasca ori sa renasca in toate formele sale: iubirea fata de tot ceea ce ne inconjoara, iubirea fata de o meserie, iubirea fata de aproapele, iubirea fata de copii, iubirea erotica.

2013 este asadar un an pe vibratia iubirii, familiei, frumusetii, vindecarii si confortului. Riscul cel mare este de a ne implica fara masura in vietile altora. E bine sa ne infranam tendinta de a da sfaturi oricui si in orice imprejurare. Controlul exercitat asupra membrilor familiei pe principiul “stiu eu ce e mai bine pentru tine” nu poate duce decat la frustrari din toate partile. De aceea, mai ales acasa, este esential ca in 2013 sa oferim incredere in loc de sfaturi! Sa-i incurajam pe cei dragi, sa-i asiguram ca ii iubim indiferent de alegerile lor in loc sa-i sufocam cu ideile si solutiile noastre!

2013 este anul acceptarii, al increderii si al testarii iubirii neconditionate. 

Un an cu mai putine sfaturi si mai multe incurajari, deci!



Foto 2 de Cristina Voicu:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...