Anul nou karmic: Lilith in Rac (9 iunie 2013 - 4 martie 2014)

Umbla vorba in targ ca pe 21 decembrie 2012 “s-ar fi terminat karma”. O fi adevarat, numai ca trebuie sa avem in vedere proprietatea termenilor. Nu se pune nicidecum problema abrogarii legii universale a cauzei si a efectului. Adica de acum inainte, gata, orice am face, nu mai suportam vreo consecinta! Sau, indiferent ce am fi facut pana acum, in aceasta viata sau in atatea altele, s-a terminat cu datoriile, avem doar liber arbitru. Adevarul este ca, in aceasta ridicare vibrationala a planetei la care consimt atatia maestri din jurul nostru (si mai ales de deasupra noastra), asistam la o accelerare fara precedent a tuturor proceselor: mentale, emotionale si fizice. Karma nu s-a sters cu buretele, ci s-a accelerat! Vorbim despre ganduri care se materializeaza instantaneu. Despre o discutie in care rostesti un nume si persoana te contacteaza telefonic in timp ce vorbesti despre ea. Intr-adevar, nu mai astepti 7 vieti ca sa ti se intoarca un gand, o emotie sau o fapta pe care le-ai generat. “Ti-o iei” rapid. In cateva saptamani e deja mult, in cateva zile e mai rezonabil. Ai judecat pe cineva pentru o fapta pe care ai condamnat-o?  Excelent! Nu traiesti experienta omului respectiv in viata urmatoare, te pui in pielea lui in cel mai scurt timp, cum ar fi, de exemplu, chiar... acum.

Daca facem inventarul instrumentelor astrologice, e nevoie sa punem mana pe Lilith ca sa punem degetul pe rana si sa vedem ce e de vindecat la noi. Pana pe 9 iunie 2013, Lilith in Gemeni ne-a facut sa spunem multe cuvinte pe care am avut apoi ocazia sa le regretem. De asemenea, ne-am reprimat, am tinut in noi pana am facut explozie si am dat pe dinafara intr-un mod deloc agreabil si constructiv. N-au lipsit minciunile grosolane, manipularea informatiei in interes personal, dezinformarea si santajul.
Lilith a trecut in Rac pe 9 iunie si a deschis un nou ciclu de evenimente. Ingresul Lunii Negre (Lilith), adica trecerea intr-o alta zodie, putem spune ca marcheaza “anul nou karmic”. Iertata fie licenta poetica, pentru ca acest “an” karmic dureaza 9 luni (atat sta Lilith intr-o zodie). Si, de cum a intrat, a inceput sa faca ravagii. Familia este cea mai sensibila tinta a acestui tranzit. Mai bine zis, conceptul de familie. Iar aici trebuie sa-mi citez sotia: “Nu mai exista conceptul de familie, exista doar conceptul de evolutie” (Alexandra Pănoiu). Si ma intreb daca nu cumva “teoria conspiratiei” a pus stapanire pe mine, dar observ cum lucreaza tot felul de programe implementate de cei care “au cunoastere”. Familia nu mai este o sursa de implinire, nu mai corespunde idealului de poveste in care cei doi au trait fericiti pana la adanci batraneti. Familia a devenit un prilej experimentare a vietii de cuplu, in care doi oameni care fac sau nu fac copii, raman impreuna un timp, chipurile “ca sa rezolve ce au de rezolvat impreuna”, dupa care “pa, ura si la gara”, fiecare pe drumul lui. Nu conteaza ranile de abandon care sangereaza in copii, nu mai conteaza nici iubirea, care a devenit marfa perisabila, cum a venit, asa pleaca.


Lilith in Rac pune sub lupa toata aceasta problematica. Intrebarea de baza care ar trebui sa starneasca valva publica este “Ce e familia si ce rol mai are ea?”. Sub acest tranzit, ne proiectam in regnul animal: vine sezonul de imperechere, pasaroiul se imperecheaza cu pasarica, fac pui, apoi fiecare isi ia zborul (puii, treaba lor, se descurca ei, au bunici, matusi, orfelinate), pana la urmatorul sezon de imperechere cand, desigur, fostul partener nu mai corespunde. Altul la rand! De mentionat ca exista specii aparent inferioare care dau clasa oamenilor: parca vulturii au ca valoare suprema fidelitatea, iar daca partenera moare (electrocutata in niste sarme de inalta tensiune sau, stiu eu, lovita de tren, avion, OZN), masculul nu se mai recasatoreste niciodata.
Lilith se joaca cu noi si ne atata sa dam casnicia si viata de familie pe ciclul imprerechere/desperechere. Asumarea responsabilitatii in cuplu, in familie si in special fata de copii este singura metoda terapeutica in acest an karmic. Se intetesc divorturile, avorturile, rupturile de logodna sub ranjetul malefic al lui Lilith. Din practica va spun ca tot mai multe doamne vin la mine sa le dau binecuvantarea compatibilitatii cu un barbat, altul decat sotul. Sotii si sotiile ies la pensie, sunt cam expirati, nu mai sunt la moda. Asa ca treaba mea ca astrolog a ajuns sa fie munca de lamurire duhovniceasca: ce se intampla cand sotii se insala, care sunt consecintele sexului in afara casatoriei, ce se intampla din punct de vedere energetic cu familia. La lectiile de astrologie karmica de la curs fac obligatoriu acelasi instructaj.

Se loveste foarte mult in familie si in copii. Acestea sunt vulnerabilitatile maxime intre 9 iunie 2013 si 4 martie 2015.  Sistemul de invatamant face experimente cu copiii si cu parintii, iar pentru asta nu e nevoie decat sa amintim falimentul clasei zero, care fura din copilarie (unde esti tu, Ion Creanga, pe unde te-oi fi reincarnat?). Cu Lilith in Rac, a fi sau a deveni mama nu mai e nicicum o virtute, ci o piedica. E de asteptat un val de discriminari la adresa femeilor care “indraznesc” sa devina mame si incurca productia patronului. Au sanse mai mari ca oricand sa fie zburate elegant sau, mai bine, traumatizant (daca se poate, de ce nu?) de la serviciu odata intoarse din concediul de maternitate. Blocajele, piedicile, presiunile sociale sau umane, conditiile materiale stau in calea maternitatii, dar si a casniciilor. Familia e bagata in menghina si stransa cu putere din toate partile. In plus, la interviurile de angajare familia si copiii incurca zdravan. E nevoie de forta de munca robotizata, dispusa sa stea peste program. Societatea a preluat modelul anunturilor din rubricile matrimoniale: caut persoana “fara obligatii”.

Lilith in Rac mai dezgroapa si rani din trecut, lucruri pe care le aflam abia acum dupa atata amar de vreme. E de asteptat sa iasa la suprafata secrete de familie, rude de care nu stiam sau acte pe care nu le gaseam. In plus, se pune problema locuintei. E posibil ca multi din cei ce si-au luat credite exagerate sa-si piarda casele. O alta veste mai putin vesela este pentru cei ce au construit locuinte sau achizitionat terenuri pe care le-au pus in vanzare la suprapret. Le vine plata acum, s-ar putea ca pagubele sa usture.
Lilith ameninta orice valoare, ritual sau institutie considerate mai nou demodate. Totul sub pecetea acestei goane dupa evolutie, care presupune excesiv de mult individualism, ca sa nu zicem egoism. Ce-ar fi sa redefinim conceptul de evolutie? Cum suna “evolutia in cuplu”, nu doar de unul singur? Cum suna “evolutia prin familie” sau cu familie cu tot, nu lasandu-i pe ceilalti in urma? Acest tranzit arata intr-adevar si foarte multe prostii facute de parintii sau strabunii nostri pentru care noi suportam acum consecintele. Afirmatia e valabila si la nivel de popor. Ca forma de vindecare, foarte utile sunt in acest sezon karmic constelatiile familiale, unde radacinile  problemelor care ne chinuiesc in prezent sunt depistate cu multe generatii in urma.
Personal, un mare sprijin gasesc acum in crestinism. Nu in dogma, ci in esenta de spiritualitate, unde familia, copiii, femeia, puritatea, fidelitatea, durabilitatea, dragostea indelung rabdatoare sunt valori divine. (Acolo unde nu mai e de mult sau n-a fost niciodata dragoste la temelia familiei, acolo Lilith va fi lasata sa macine nestingherita, pentru ca de unde nu e, nici Dumnezeu n-are de unde sa dea!)

Asa ca cer protectie impotriva lui Lilith in Rac de la toti sfintii ocrotitori ai familiei si ai copiilor, in special de la Maica Domnului si de la Iisus Hristos! Si mai cer, daca este cu dreptate divina, ca tuturor “maestrilor” care programeaza cursantii, pacientii sau clientii impotriva familiei, a copiilor, a puritatii, a fidelitatii, a durabilitatii si a dragostei indelung rabdatoare sa li se ia puterea!
Amin!

foto: http://www.negotiationisover.net

6 comentarii:

  1. Multumim pentru toate articolele minunate si pentru frumusetea, profunzimea si divinul care stau la baza lor si care se revarsa si spre cei ce le citesc.

    Fiti binecuvantat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte buna observatia cu creditele ipotecare, Valeriu! Lilith arata fix alegerile facute! Dar mai este ceva: sunt si persoane care isi dau seama ca vor sa isi salveze casnicia, nu casa ipotecata pe care o au!
    Am inceput sa cunosc persoane care decid sa nu mai plateasca creditele bancilor asumandu-si niste sirscuri), dar sa ramana intacti in familie. ( Din cauza tensiunilor financiare, exista un dezechilibru afectiv).
    Mai cred ca acest Lilith va forta, cumva, autoritati importante( banci) sa fie mai protective fata de familii.
    :) Am citit despre o propunere legislativa prin care institutiile banacre sa nu execute silit un client,si sa ii acorde timp de doi ani, de reabilitate. Sa vedem.

    Merita reanalizata Lilith, la final de tranzit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Lilith este de origine divină şi cred că este absolut inutil să dăm vina pe ea pentru orice ni se întâmplă în viaţă.
    Pe de altă parte, cred că tocmai datorită acestei influenţe începem să acordăm ceva mai multă atenţie la tipul de oameni cu care intrăm în contact şi, în primul rând, la cei care deja fac parte din anturaj.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte adevarat ceea ce ati scris. Ma refer in special la accelerarea karmei, la sincronicitatea gandurilor. Se pare ca sunt consecintele firesti ale cresterii in vibratie.
    Eu nu sunt maestru, dar am incredere in cei care spun ca incercarile vor fi multe in aceste timpuri si, depinde de tine, de profilul tau de om spiritual si social sa treci "cu bine" peste aceste incercari.
    "Bine" sau "rau", ceea ce va fi este consecinta directa a faptelor noastra si a intregii energii a viului.
    Felicitari inca odata pentru articol.

    RăspundețiȘtergere
  5. m-am trezit cam tarziu ca sa citesc tot pe acest sito ..., la mine in viata de cuplu vreau sa zic ca a mers tare greu si colac peste pupaza in iunie anul trecut mi-am dat demisia din job, si anul acesta in iulie si-a dato cel de langa mine ! nustiu ce dumnezeu ni se antampla..., ne merge fff prost. oare Lilith asta nu are si altceva de facut ? ne termina pana la anul................... Superastrolog, mersi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu ajutorul unui om numit Dr.Agbazara am reușit să rămân însărcinată prin rădăcină și ierburi. Sunt de 47 de ani, mi-a fost greu să rămân însărcinată, deși soțul meu mă iubește, dar chiar mi-a fost rău că nu am propriul copil, dar după mulți ani am întâlnit-o pe Dr.Agbazara, a cărei adresă de e-mail este ( agbazara@gmail.com) mi-a dat rădăcini și ierburi și am fost însărcinată o săptămână după ce i-am ajutat. Sunt acum 7 luni însărcinată și, de asemenea, îmi place să sfătuiesc pe toți cei care caută ajutor pentru a rămâne însărcinați să contacteze chiar pe acest om prin adresa sa de e-mail: ( agbazara@gmail.com )

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...