Horoscopul lunii IULIE

Mult asteptata luna iulie, miezul anului 2013, a dat navala. Trigonul regal pe zodii de apa e de asteptat sa produca efecte incepand cu a doua saptamana a lunii, pana spre ultimele zile. Orbul cel mai strans este intre 17 si 23 iulie. Jupiter din Rac, langa care vine si Marte, face trigon cu Saturn din Scorpion si cu Neptun din Pesti.

Dar ca sa ajungem la castelul din poveste pe care il deseneaza acest trigon, trebuie sa trecem pe un pod mobil peste un sant, la inceputul lunii. De asemenea, dupa ce se destrama efectul betiei de trairi, iesirea din palat se face printr-un tunel, sapat de aspectele tensionate ale ultimelor zile din iulie.

Luna aceasta confirma ca drumul spre recompense e pavat cu calitatile elementului apa: flexibilitate, rabdare, ascultare. Sa lasam tot ce ni se intampla sa treaca prin noi. Daca ne punem de-a curmezisul si ridicam un dig impotriva cursului apei, nu avem nicio sansa.

In iulie, orice infrangere este aparenta, orice pierdere este un castig pe termen lung, orice renuntare aduce oportunitati, orice fundatura are o iesire secreta care da intr-un luminis.

Mersul planetelor in iulie 2013:

Soarele: pana pe 22 seara sta in Rac, cand se muta in Leu

Pe 8 iulie avem Luna Noua in Rac, iar pe 22 - Luna Plina in Varsator

Mercur: toata luna in Rac, retrograd pana pe 20, apoi direct

Venus: in Leu pana pe 22, dupa-amiaza, cand trece in Fecioara

Marte: in Gemeni pana pe 13, dupa-amiaza, apoi in Rac

Toate celelalte planete stau toata luna la locul lor, acolo unde se gaseau si la sfarsitul lunii iunie: Jupiter in Rac, Saturn in Scorpion, Uranus in Berbec, Neptun in Pesti, Pluto in Capricorn, Nodul Nord in Scorpion.

Horoscopul pentru fiecare zodie:

Berbec
Luna iulie incepe incendiar pentru tine, continua euforic si se termina cu focuri de artificii. Primele zile iti aduc mai multe responsabilitati decat te-ai fi asteptat. Familia iti cam da batai de cap, esti pe cont propriu, ai de luat decizii care nu prea sunt pe placul tuturor sau invers, tu esti pus in situatia de a accepta cu forta alegeri pe care altii le fac fara sa se consulte cu tine. Se anunta vremuri interesante si la serviciu, pentru ca pui de o mica revolta in fata sefului sau a patronului.  Ori te eschivezi, ori ripostezi, cert este ca iti e greu sa te controlezi, asa ca ai grija sa nu versi in capul superiorilor nemultumirile pe care le-ai acumulat si le-ai tinut in tine de cine stie cat timp. Intre 9 si 27 iulie se manifesta trigonul regal pe semne de apa, care tie iti promite o ameliorare a vietii de familie si a conditiilor de locuit. Faci amenajari, te muti, te apuci de redecorat, e posibil sa faci tranzactii imobiliare, sa cumperi sau sa vinzi o proprietate. Poate creste si numarul de membri ai familiei. Este o perioada favorabila contractarii unui imprumut sau inchiderii unui credit la banca. Simti ca lucrurile se sincronizeaza mai bine decat ti-ai fi imaginat, ai parte de sprijin de sus, parca cineva pune mana si asaza situatiile in avantajul tau. Incheierea lunii are loc insa in conditii mai conflictuale, e posibil ca viata afectiva sa fie umbrita de certuri sau de aflare aunor secrete care te pun in dificultate. Poti da replici dure, iar cea mai mare frica pentru tine pare a fi cea ca esti respins si ca nu esti iubit. Incearca sa nu dai vina pe altii si sa vezi daca nu cumva ai niste goluri pe care nu ti le poate umple nimeni in afara de tine.

Taur

Prima saptamana de iulie te cam alearga de colo-colo, te pune pe fuga si te tine in priza. Ai nevoie sa-ti gasesti cadenta si sa respiri din cand in cand, pentru ca agitatia e stapana pe tine, iar sistemul nervos destul de suprasolicitat. S-ar putea sa ai de facut niste reparatii la aparate de comunicare sau la vreun mijloc de transport. Se dau peste cap niste planuri, ceea ce ar putea sa-ti acceentueze starea de disconfort. Fii pregatit sa te adaptezi din mers, sa iei decizii de ultim moment! Dar vine el trigonul regal pe semne de aer care intre 9 si 27 isi da masura talentului. Dintr-o data parca se sparge ghinionul, dispar blocaje in comunicare, te faci mai usor inteles, ai de semnat vreun contract hotarator pentru tine. Vesti bune si din zona relationala, unde raporturile, chiar daca nu sunt neaparat mai calde, sunt mult mai stranse ca inainte. Ai sansa de a simti gustul unor realizari in cuplu, iar daca esti singur, poate aparea prilejul sa te implici intr-o relatie serioasa. Lucrurile pe alocuri par prea frumoase ca sa fie adevarate, asa ca nu-ti pierde speranta si nu pune raul inainte! Gasesti la tot pasul oameni de bine care te incurajeaza si te sprijina in demersurile tale, se poate spune ca luna aceasta esti omul potrivit la locul potrivit. Indrazneste sa visezi, pentru ca limitele tale sunt destul de... nelimitate. Poate-ti cumperi si un aparat de comuncare sau un mijloc de transport. Ultimele zile ale lunii sunt mai putin relaxante si chiar ai putea simti ca se pune presiune pe tine din partea familiei. Esti calul de bataie sau tapul ispasitor si s-ar putea sa-ti faci alta impresie despre niste oameni care nu-ti intorc in aceeasi masura binele pe care l-ai facut tu lor de-a lungul timpului.

Gemeni

Prima saptamana din iulie iti aduce tulburari la fi nivel financiar. Viata profesionala este destul de agitata, nu prea iti ies toate pasientele, dar e important sa nu abandonezi optimismul, pentru ca vremurile bune sunt pe aproape. O proasta inspiratie ar fi pentru tine zilele astea sa dai bani cu imprumut, asa ca daca nu ai, sa fii bucuros ca n-ai de unde. Cineva din anturaj e posibil sa te dezamageasca sau sa nu se tina de o promisiune pe care ti-a facut-o. Nu este exclus sa te simti mintit, inselat, tradat. Dar din a doua saptamana a lunii, cam pana pe 27, isi intra in drepturi trigonul regal pe semne de aer. Ajungi in centrul atentiei publice, atragi atentia asupra ta, iar veniturile tale se pot ridica la cote apeciabile. E timpul sa te concentrezi pe talentele tale, sa performezi la cel mai inalt nivel al tau, sa dai randament maxim. In tot acest iures spre performanta e bine sa-ti vezi si de sanatate, pentru ca ai sansa de a primi un diagnostic corect si un tratament pe masura. E bine sa-ti dozezi eforturile si sa-ti faci un plan clar de bataie, nu te risipi in toate directiile! Fixeaza-ti scopuri precise si urmareste-le pana la capat, nu te lasa deturnat din obiectivele tale, pentru ca tentatii se vor gasi la tot drumul. Ultimele zile ale lunii te fac sa-ti mai pierzi din cadenta, iti mai iau din spor, se mai incurca drumurile, mai apar neintelegeri, dar totul este menit sa-ti aduca aminte ca, dupa fiecare urcus, urmeaza o coborare binevenita care-ti regleaza respiratia. Nu lua lucrurile prea in serios, fii creativ si primeste ceea ce vine spre tine fara sa te opui.

Rac

Tie ti se pregateste rasfatul anului, esti cea mai gadilata zodie dintre toate. Si nici nu este neaparat nvoie sa ti se intample ceva notabil, pur si simplu te simti bine in pielea ta iti revine elanul, pofta de viata te ia pe sus, energia este in crestere. Prima saptamana este mai incarcata, dar treci tu cu bine si peste acest hop. Poti intampina probleme din pricina felului mai agresiv de a reactiona. Ai putea strica niste relatii din senin, ai talentul de a da cu piciorul unor oportunitati. Cam ai tendinta de a iesi la atac, de a provoca si de a schimba lucrurile cu forta. Dar te domolesti si, din a doua saptamana de iulie incepi sa te infrupti din trigonul regal pe semne de apa in care planetele din zodia ta sunt varf de lance. Viata ta incepe sa se aseze pe o noua temelie mult mai solida. Iti cresc radacini care se infig adanc in relatia actuala de iubire, intr-o noua poveste de dragoste sau in copii. Ai foarte mult de daruit si te implici total in relatiile tale afective. In sfarsit ai ocazia de a simti ca iubesti si ca esti iubit. Exista o reciprocitate a a schimburilor pe care le faci de la suflet la suflet, asa ca inima ta tresalata. Chiar daca in exterior nu inregistrezi cine stie ce succes notabil, e mare lucru ca te simti bine cu tine, ca te accepti si te iubesti fara sa simti asa gol ca inainte. Tot acum iti poti indrepta atentia asupra unui hobby pe care sa-l transformi intr-o vocatie. Ai putea ajunge sa castigi bani din ceea ce-ti place cu adevarat in sfarsit iese la suprafata un talent pe care nu l-ai exploatat indeajuns. Faci ce-ti place, ai mai mult curaj si dai dovada de fermitate. Ultimele zile ale lunii te cam baga la niste cheltuieli in favoara celor dragi. Se stie, dragostea costa. De asemenea, e bine sa-ti temperezi iesirile tale radicale, pentru ca iti vine din nu sa arunci vorbe ca din topor. Exerseaza blandetea si rabdarea si nu uita ca, in orice relatie (mai ales cu jumatatea ta), sa lucrezi cu manusi.

Leu

Luna incepe cu o lipsa generala de vitalitate, care ar trebui sa te puna pe ganduri. Nu prea mai ai benzina in rezervor, corpul iti cere atentie si putina odihna, daca nu chiar o vizita la medic sau terapeut. Esti ca un burete din cauza imunitatii scazute, asa ca evita orice mediu sau persoana care risca sa te contamineze chiar si cu cel mai inofensiv virus, pentru ca preiei tot. Esti si destul de revoltat, ai putea fi intr-o perioada de intrebari existentiale, de ce ti se intampla numai tie? Nu-ti sta in fire sa-ti plangi de mila si sa te dai victima, dar oricum iti trece repede din a doua saptamana de iulie, cand trigonul regal pe semne de apa incepe sa-si faca treaba. Ai in fata o perioada imprevizibila, care te poate lua prin surpsindere. Lucrurile evolueaza intr-o directie chiar mai favorabila decat ai fi putut anticipa tu. Unele rezolvari ar putea sa-ti lase impresia ca ti se intampla chiar minuni. Resusesti sa pui la punct multe obiective ce tin de locuinta sau de viata de familie. Poate te muti, renovezi sau ii atragi de partea ta intr-o intiativa pe cei de acasa. Banii altora trag la tine, s-ar putea sa te trezesti cu un bonus, o prima sau o mostenire. De data asta iti iese mult mai bine daca manevrezi totul din umbra, fara sa iesi in fata. Nu inseamna ca trebuie sa lucrezi pe la spate, ci ca stilul indirect, insinuant, aluziv, iti aduce cele mai mari recompense. In ultimele zile ale lunii, Soarele aflat in zodia ta iti tintuieste atentia asupra unor responsabilitati pe care le-ai putea resimti ca pe niste poveri. Simti ca trag toti de tine si acasa si in viata profesionala, dar de data asta nu ai cum sa te fofilezi. Daca pica greul pe tine, inseamna ca Dumnezeu iti da ocazia sa vezi cat de puternic esti. Mai mult, esti omul solutiilor si al deciziilor.

Fecioara

Detectiv sub acoperire esti la inceputul acesti luni. Trag la tine tot felul de vesti, ai acces la informatii pe care nici macar nu le cauti. Pur si simplu vin la tine oameni care-ti fac tot felul de confidente. De asemenea, accidental ai putea da peste cineva care se afla intr-un loc total diferit de cel unde-ti spusese ca se duce. S-ar putea sa te trezesti ca joci intr-un episod de film in care prinzi pe cineva asupra faptului, iar celalalt iti da celebra replica „Stai putin, nu e ceea ce pare!”. De data asta, chiar daca nu-ti vine sa crezi ce vezi sau ce auzi, s-ar putea ca acela sa fie adevarul, oricat de greu ar parea el de digerat. Din a doua saptamana de iulie beneficiezi si tu de efectele trigonului regal de apa. Faci pasi importanti spre un viitor mai bun. Incepi lucruri noi, te inhami la studii sau examene, te invarti intr-un anturaj nou, ai acces la oameni importanti care-ti pot intinde o mana de ajutor. Tot ce trebuie sa faci este sa ceri, pentru ca ai mari sanse sa primesti. Prietenii sunt un punct cenral al existentei tale, ai pe cine sa te bazezi, apar figuri noi, primesti sprjin neconditionat. Chiar daca instinctul tau iti spune ca oamenii nu sunt asa buni pe cat par, de data asta chiar ai motive sa fii recunoscator pentru persoanele din viata ta, care nu-ti insala asteptarile. Cei dragi chiar dau tot cea au mai bun din ei pentru tine asa ca inceteaza sa mai fii atat de suspicios si de critic! Ceea ce ti se intampla poate parea pe alocuri prea frumos ca sa fie adevarat, dar nu da cu piciorul unor ocazii doar de teama ca nu cumva lucrurile sa fie altfel decat par. Finalul de luna se cam lasa cu palpitatii si cu o scadere a imunitatii, ceea cete predispune la declansarea unor afectiuni medicale. Ferste-te de soare si hidrateaza-te corect! Mai mult, atentie pe unde mergi, pentru ca exista risc de cadere sau impiedicare. Nu pune la suflet tot ce auzi sau ti se spune, incearca sa ramai detasat! Ti se poate pune la indoiala increderea in tine, asa ca e timpul sa demonstrezi ca stii cine esti si ca-ti cunosti valoarea, indiferent de provocarile care vin spre tine.

Balanta

Inceputul de luna te cam prinde pe contrasens, ceea ce-ti doresti nu prea se potriveste cu ceea ce ti se intampla efectiv. Principiile tale nu se prea aplica, ceilalti nu raspund la nevoile si dorintele pe care le ai.Cu alte cuvinte nu prea primesti confirmari, ceea ce te cam destabilizeaza. Mai mult, ti se mai intampla ceva ce nu-ti place deloc: esti contrazis. Iar asta te poate face sa-ti ascuti coltii si sa scoti ghearele. Cam esti pus in situatia de a urma tu regulile altora, iar acest exercitiu s-ar putea sa-ti fie chiar benefic. In primul rand vezi si tu cum e sa faci ce zic altii, nu doar invers, cum e sa faca altii doar ce zici tu. Trigonul regal de apa te scoate la liman incepand cu a doua saptamana a lunii. Te intereseaza in primul rand stabilitatea profesioanla si financiara. De data asta, chiar nu ai motive sa te plangi, lucrurile se asaza mai bine decat ai fi sperat. Talentele iti sunt apreciate, esti bine vazut de sefi, asa ca nu ar fi exclusa o promovare sau o recompensa de alta natura. Cresterea de imagine este insotita insa nu doar de invidii, ci si de bani care-ti intra in posesie. Reusesti sa elaborezi un buget pe termen lung stii pe ce sume te bazezi, asa ca esti incurajat sa elaborezi un plan de investitii. Ai grija sa nu te refugiezi totusi in munca si sa neglijezi sanatatea sau viata afectiva. In ultima parte a lunii deja apar cheltuieli mai mult sau mai putin preconizate. S-ar putea sa fii pus in situatia de a oferi sprijin partenerului de viata, relatia de cuplu fiind pentru tine o sursa de preocupare. Nu da bani cu imprumut, pentru ca nu prea ai sanse sa-i primesti curand inapoi. De asemenea, e bine sa nu arunci cu banii pe cine stie ce proiect, deocamdata ramai la faza de planificare! Inca nu se intrunesc toate conditiile pentru a face mutari ireversibile. Ai la dispozitie toate resursele. Nu le irosi! Lasa timpul sa coaca lucrurile.

Scorpion

Fiind nascut intr-una din cele trei zodii de apa ai in fata o luna memorabila, chiar daca beneficiile nu vor fi chiar atat de vizibile la prima vedere. Ca eroul din poveste, ai mai intai de trecut niste teste in prima saptamana de iulie. Stresul si agitatia iti pica destul de greu, asa ca o vacanta ar fi destul de nimerita. Daca iti este imposibil sa te bucuri de timp liber, incearca macar sa nu pui totul la suflet! Impovarat de sarcini si de griji, s-ar putea sa-ti fie greu sa vezi motivele de bucurie. Ai putea avea impresia ca ceva este incorect sau ca ti se face o nedreptate. Termenii unui contract ar putea sa se modifice. Mai sunt previzibile neplaceri la drum sau defectiuni la mijloacele de transport sau comunicare. Din a doua saptamana a lunii trigonul regal pe zodii de apa iti imbuneaza calitatea vietii. Saturn, aflat in zodia ta, te face personaj principal in acest eveniment astral. Cel mai mare castig pentru tine este aparitia unor oportunitati fara precedent! Ai sansa de a vedea lucrurile la scara larga, iesi din orizontul limitat in care iti inchisesesi viata, depasesti limitele pe care ti le-ai impus singur. Se intampla in sfarsit ceva ce te scoate din comoditate si din obisnuintele care te-au plictisit. Iesi din rutina, iar daca te opui sa faci asta, esti luat pe sus. Stilul de viata devine mai dinamic, te agati mai putin de trecut si iti faci planuri optimiste de viitor. Asa ca e o luna buna de visat cu ochii deschisi, de aspirat catre un ideal, de indraznit sa mergi mai departe. Parca se sparge zidul din fata ta care-ti bloca vederea la distanta si reusesti sa zambesti cu mai multa incredere. Te simti iubit, important, iar partenerul de viata si copiii joaca un rol esential in bunastarea ta afectiva. Te intereseaza sa lasi ceva in urma, sa creezi, sa procreezi, sa se vada ceva pe unde treci. Luna se incheie insa cum incepe, intr-o nota mai incordata. Revii cu picioarele pe pamant, euforia ta coboara in realitate. La serviciu e posibil sa intampini opozitie, sa te simti respins, mai ales in relatia cu femeile. Persista riscul pe segmentul sanatate, asa ca nu ignora semnalele pe care ti le da corpul! Incearca sa te odihnesti cat mai mult si sa nu iei totul asupra ta! Aminteste-ti ca cimitirele sunt pline de oameni de neinlocuit, asa ca renunta odata la credinta ca fara tine nu se poate! Mai deleaga din sarcini si fii mai indiferent!

Sagetator

De unde dai, Dumnezeu iti da. Iar in prima saptamana de iulie, se pare ca mai mult dai decat primesti. Esti sprijin financiar si moral pentru cei dragi, care au nevoie de tine. S-ar putea sa intri adanc in niste fonduri pe care le aveai puse deoparte sau chiar sa iesi pe minus la socoteala. Se stie ca orice placere costa, asa ca daca ai planificate zile de vacanta cumpatarea nu se regaseste pe meniu. Iti este greu, daca nu chiar imposibil, sa te opresti la timp. In primul rand cu cheltuielile, in al doilea rand cu afirmatiile. Ranesti usor, fara intentie, nu-ti e greu sa pui sare pe rana si sa zgandari acolo unde ustura mai tare. Cine te iubeste o sa aiba ocazia sa simta pe propria piele zgarieturile tale de felina. Vezi sa nu fie o lupta care pe care! Dar te potolesti din a doua saptamana, trigonul regal de apa te mai domoleste. Ai ocazia de a te simti ca un zeu sau ca  zeita. Ai impresia ca toata lumea traieste ca sa-ti aduca tie ofrande. Atragi bani, sponsorizari, oameni care sa puna o vorba buna pentru tine, apare pila de care ai nevoie ca sa deschizi o usa. Esti maestru in a-i folosi pe ceilalti in avantajul tau, ii folosesti la maxim aceasta calitate. Parca ai parte de o protectie divina la orice pericol, esti ferit de necazui mari, scapi ca prin urechile acului. Este o luna foarte buna sa treci granitele invizibilului si sa experimentezi pe taramul sexualitatii, al afacerilor, al spiritualitatii si al puterii personale. Te simti in forma si invincibil, asa ca atentie la orgoliu! Nu uita sa fii recunoscator pentru tot ce ti se intampla bun! Luna se incheie intr-un registru mai putin calm, ilzia confortului se darama si te intorci la treaba. Ai de facut schimbri profesionale, trebuie sa te implici si tu, nu-i poti lasa doar pe altii sa duca treaba pana la capat. Te confrunti si cu rezultatele unor asteptari, te mai dai si cu capul, iti dai seama ca lucrurile nu erau chiar asa cu ti le proiectasesi tu. Orice ar fi, nu neglija starea de sanatate, pentru ca risti sa suferi de oase, coloana vertebrala sau cine stie ce afectiuni ginecologice. Daca nu te ingrijesti, o sa fii fortat sa-ti faci timp pentru tine.

Capricorn

Dupa Rac, esti a doua zodie in topul rasfatului luna aceasta. Dar mai trebuie sa stai putin la rand, ca o saptamana de zile, timp in care lucrurile nu-ti ies intocmai dupa cum ti-ai planificat tu. Asta pentru ca te cam invarti dupa altii, esti la mana lor, ceea ce nu-ti convine mai deloc. Ti se cam da un test major: acela al ascultarii! Inveti sa tii seama de nevoile si dorintele altora, ceea ce la prima vedere ti se pare ca tre trage in jos si-ti pune piedici. E doar o  falsa impresie, pentru ca inveti acum sa lasi de la tine, sa fii flexibil si sa vezi ca in doi sau in mai multi ai mai mari sanse de succes decat de unul singur. Din a doua saptamana a lunii trigonul regal de apa reuseste sa te scoata din individualism. Viziunea ta asupra vietii tine cont si de ceilalti. Vezi beneficiile relatiei, ale asocierilor, ale colaborarilor. Poti sa demarezi acum proiecte impreuna cu jumatatea ta, iar daca ea nu e in peisaj, are mari sanse sa apara. Te implici in relatii trup si suflet, inveti sa imparti totul si sa impartasesti, fara sa iei totul asupra ta sau sa te plangi ca greul e pe tine. Iti asumi responsabilitati si faci planuri de viitor care incep sa se miste. Atragi sprijin foarte usor, ai oameni in jur pe care te poti baza, iti recapeti zambetul pe buze. Ai tot mers pe nisipuri miscatoare si iata ca rabdarea ta a dat roade. Simti ca in sfarsit pui piciorul pe teren solid, ai in cine sa pui baza. Sfarsitul lunii s-ar putea sa iti incetineasca aspiratiile, ai putea resimti niste piedici care ti se pun, dar trebuie sa ai incredere! Obstacolele sunt facute ca sa fie depasite. Te poti arunca in necunoscut, iar satisfactiile vin tocmai daca faci lucruri pe care nu le-ai mai facut sau altfel decat le-ai facut pana acum. Primeste ineditul in viata ta, cu toate temerile ce vin la pachet, tu poti creste acum doar daca ai curajul sa o apuci pe un drum nou.

Varsator

Destul de bulversant de anunta pentru tine acest ineput de luna. Parca lucrurile nu se sincronizeaza conform palnului, pica niste intelegeri, nu se potriveste socoteala din trag cu cea de acasa. Se pot strica intelegeri mia vechi, apar tensiuni in comunicare, oameni care nu se tin de cuvant. Se manifesta erori in comunicare si neintelegeri destul de frustrante. Drumurile par blocate, parca ti se refuza anuite destinatii. Dar incetul cu incetul treci peste temeri si blocaje, iar din a doua saptamana trigonul regal de apa scoate coarne bouresti. Ai parte de dezegari spectaculoase ale unor situatii care pareau de ndescurcat. Lucrurile se intampla in cele din urma dar nu asa cum ti-ai fi imaginat tu. De aceea, e bine doar sa-ti propui ce vrei sa ti se intample, fara sa programezi si cum anume se vor petrece lucrurile. Segmentul profesional este cel mai avantajat, ai sansa de a face schimbari favorabile, de a cunoaste oameni noi, de a-ti extinde aria de actiune. Orice pas faci acum este incununat de succces, de recunoastere publica, dar si de o componenta financiara pronuntata. E timpul sa duci la capat actiuni incepute de mult, sa finalizezi, sa concretiezi, sa aspiri spre o stabilitate pe care o meriti. Daca totul s-a miscat lent pana acum, e vremea sa intreprinzi gesturi curajoase, sa-ti iei inma in dinti, sa nu mai amani, sa te arunci in gol. Ia lucrurile pas cu pas, gandeste pe picior mare si nu da inapoi! La orizont se anunta rezultate spectaculoase. Tu te asezi acum la un loc ce ti se cuvine. Nu uita de tine si de sanatatea ta, acorda-ti timp unor ingrijiri medicale si relaxarii! Ramai in priza, fii cosecvent si altereneaza implicarea totala cu abandonul! Ultimele zile de iulie s-ar putea sa te tina la distanta de cei dragi, sa te puna sa faci niste alegeri. Suntt zile in care e bine sa-ti dai singur iubire si apreciere fara sa astepti nimic de la ceilalti. O sa ai de facut fata unor presiuni care se pun pe tine, dar esti obisnuit cu greul. Astrele te iau la intrebari ca sa vada cat de bine stai cu moralul si cu stapanirea se sine.

Pesti

Ca zodie de apa, intri luna asta intr-o noua era a existentei tale. Daca vei fi cu ochii deschisi sau cu ei inchisi, asta depinde numai de tine. Astrele bantuie cu nenumarate oportunitati in jurul tau, dar nu ti le baga si in traista. In prima saptamana, ai de achitat niste datorii sua de platiti niste polite. Dai bani pe placeri, pe petreceri pe distractii, pe aventura. Esti o vaca buna de muls pentru altii, mai ales pentru cei la care tii. Poti ajunge la concluzia aceea celebra ca, in viata, nimic nu este gratis si ca totul se plateste. Intr-adevar, cam trebuie sa dai ceva la schimb pentru tot ce primesti. Mai mult, esti pus in situatia de a face si lucruri care nu-ti plac. S-ar pute asa renunti la niste proiecte sau la oameni din viata ta, care te conduc spre paguba. Tai acum de pe lista niste planuri care nu se tes asa cum ai fi vrut tu. Numai ca a doua saptamana de iulie da buzna in viata ta cu acest trigon regal de apa la care esti cota parte prin planeta Neptun, aflata in sectorul tau. Dragostea este cel mai infloritor domeniu pentru tine, gusti prima data sau a nu stiu cata oara senzatiile dulci ale marii iubiri. Ai pofta de impartasit sentimente, de incalcat reguli, de facut copii. Esti foarte creativ, iesi in fata fara sa vrei, ceilalti te imping de la spate, se discuta despre tine, ajungi pe scena. Esti un etalon, se foarfeca mult pe marginea faptelor si realizarilor tale. Devii insa si mult mai idealist, reusesti sa-ti impui limite, nu mai crezi ca totul e posibil. Vezi limitele realitatii, esti mai responsabil si mai putin visator. Chiar daca in continuare iti este greu sa te asezi intr-un singur loc si sa iei decizii ferme, atragi oameni si situatii care te asaza la un loc binemeritat. Viata ta pare mai putin haotica, iar confuzia se mai risipeste. Chiar daca nu stii clar ce vrei de acum inainte, macar o sa stii ce nu mai vrei. Chiar daca nu construiesti decisiv, o sa ai habar de ce trebuie neaparat sa elimini. Chiar daca inca eziti sa alegi, maca vei fi constient la ce e bine sa renunti. Sfarsitul lunii urgenteaza niste decizii care iti afecteaza viata profesionala. E posibil sa ai de dat socoteala pentur niste fapte sau afirmatii, asa ca ai mare grija la conduita si la exprimare! S-ar putea sa te trezesti intr-o barca unde ai fi jurat sa nu te afli niciodata. Nu judeca si nu condamna pe nimeni, pentru ca in continuare atragi foarte usor situatii in care sa fii judecat si condamnat fix pentru aceleasi lucruri pe care tu le respingi la altii. Observa, accepta si ramai detasat!

Sursa foto: http://gallery.toursdepartingdaily.com/Disneyland-Resort/Photos

19 comentarii:

  1. Nu seamana prea mult cu cel din iunie?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună ziua,
      Sunteți în căutarea pentru un împrumut de afaceri, credite personale,
      credite ipotecare, credite auto, credite
      student împrumuturi, credite de consolidare, negarantate
      garanție, capital de risc, etc ... Sau pur și simplu refuza
      împrumut de la o bancă sau instituție financiară pentru unul sau mai multe motive?
      Sunteți solutiile potrivite pentru creditul! Suntem o
      creditor privat, oferim împrumuturi persoanelor juridice și fizice cu
      rată scăzută și accesibile dobândă de 2%. Deci, dacă sunteți
      interesat de un împrumut rapid și ușor. E-mail
      Contact: stellarise26@gmail.com
      NUME: ................
      AGE: .................
      SEX: ...................
      STAREA CIVILĂ: ....................
      CONTACT Numărul de telefon: ................
      ADRESA: ......................
      CITY: ...................
      STAT: ....................
      TARA: ...................
      ZIP CODE: .....................
      Ocupația: .......................
      Venitul lunar: ....................
      Suma necesară: ......................
      Detalii bancare complete: ....................
      Când este necesar: .........................
      Scopul creditului: ........................
      Stare de faliment sau NU: ..........................
      RAMBURSAREA DURATA: .......................

      Așteptăm răspunsul dumneavoastră rapid la acest e-mail

      Cu respect,
      Doamna creștere stella

      Ștergere
  2. la Berbec si Scorpion e copy/paste :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Iris, nu semana, era acelasi! Dintr-o eroare de copy-paste am incurcat lunile. Iertare, am rectificat :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună ziua.

    aveți nevoie de un împrumut de urgență sau de un împrumut de Crăciun, dacă da ne contactati prin e-mail; helenastewartloanfirm@live.com

    Informații de primă NECESARE
    valoarea creditului
    Numele solicitantului
    durata creditului
    sex,,,,,,,,,,,,,,,,,
    varsta,,,,,,,,,,,,,,,,,
    venitul lunar
    Răspunde

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt domnul frances Lincon, un legitim și un creditor bani reputație. Ne-am împrumuta fonduri de la persoanele fizice care au nevoie de asistență financiară, dăm împrumut la oameni care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri. Ați fost în căutarea pentru împrumut? tu nu trebuie să vă faceți griji, pentru că vă aflați în locul potrivit i oferim împrumut la rată scăzută a dobânzii de 4%, deci, dacă vă aflați în nevoie de un împrumut vreau să contactati-ma prin acest e-mail Adresa: linconfinanceloan@outlook.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Bună ziua,
    Sunt domnul Maurice un certificat, reputație, legitimă și un creditor bani acreditat. Am împrumut bani la oameni care au nevoie de asistență financiară. Ai un credit rău sau vă aflați în nevoie de bani pentru a plăti facturile? Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că am acorda asistență beneficiar de fiabile ca vom fi bucuroși să vă ofere un împrumut.
    Contact Email: mauricefinance@hotmail.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua Everyone.Have ai fost în căutarea pentru opțiuni financiare pentru dvs. achiziție nouă acasă, construcții, credit imobiliar, refinanța, consolidarea datoriilor, personale sau
    scopul afacerii? bun venit în viitor! finanțare ușor de făcut cu noi. contactați-ne ca oferim serviciile noastre financiare la o rată scăzută și la prețuri accesibile de interes
    3% pentru termen lung și scurt de împrumut. Interesat Solicitant trebuie să ne contactați pentru achiziționarea ulterioară de împrumut procedures.elizerbethloganloanfirm@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua Everyone.Have ai fost în căutarea pentru opțiuni financiare pentru dvs. achiziție nouă acasă, construcții, credit imobiliar, refinanța, consolidarea datoriilor, personale sau
    scopul afacerii? bun venit în viitor! finanțare ușor de făcut cu noi. contactați-ne ca oferim serviciile noastre financiare la o rată scăzută și la prețuri accesibile de interes
    3% pentru termen lung și scurt de împrumut. Interesat Solicitant trebuie să ne contactați pentru achiziționarea ulterioară de împrumut procedures.elizerbethloganloanfirm@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna ziua Everyone.Have ai fost în căutarea pentru opțiuni financiare pentru dvs. achiziție nouă acasă, construcții, credit imobiliar, refinanța, consolidarea datoriilor, personale sau
    scopul afacerii? bun venit în viitor! finanțare ușor de făcut cu noi. contactați-ne ca oferim serviciile noastre financiare la o rată scăzută și la prețuri accesibile de interes
    3% pentru termen lung și scurt de împrumut. Interesat Solicitant trebuie să ne contactați pentru achiziționarea ulterioară de împrumut procedures.elizerbethloganloanfirm@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna ziua Everyone.Have ai fost în căutarea pentru opțiuni financiare pentru dvs. achiziție nouă acasă, construcții, credit imobiliar, refinanța, consolidarea datoriilor, personale sau
    scopul afacerii? bun venit în viitor! finanțare ușor de făcut cu noi. contactați-ne ca oferim serviciile noastre financiare la o rată scăzută și la prețuri accesibile de interes
    3% pentru termen lung și scurt de împrumut. Interesat Solicitant trebuie să ne contactați pentru achiziționarea ulterioară de împrumut procedures.elizerbethloganloanfirm@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna,
    Sunt Dr. Ben Peterson, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Sunteți în orice fel de dificultăți financiare? Are nevoie de un împrumut de consolidare a datoriei, la o rată de 2% construcție, credit imobiliar, refinanțeze, personal, scop de afaceri sau bani de urgență? Ești un om de afaceri sau femei care se gândesc de a extinde dvs. de afaceri, oferind de creditare de toate tipurile. dacă este interesat să ne contactați astăzi prin intermediul (24hoursloanservices@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna,
    Sunt Dr. Ben Peterson, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Sunteți în orice fel de dificultăți financiare? Are nevoie de un împrumut de consolidare a datoriei, la o rată de 2% construcție, credit imobiliar, refinanțeze, personal, scop de afaceri sau bani de urgență? Ești un om de afaceri sau femei care se gândesc de a extinde dvs. de afaceri, oferind de creditare de toate tipurile. dacă este interesat să ne contactați astăzi prin intermediul (24hoursloanservices@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  13. aplicați pentru un e-mail urgent de credit la prețuri accesibile: Hobelmanfinance@gmail.com Text sau apel +17816567138

    RăspundețiȘtergere

  14. Ai nevoie de împrumut ?? Oferim împrumuturi cu 3%, oferim împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumut de afaceri, împrumut privat, împrumuturi auto, împrumuturi hoteliere, împrumut studențesc, împrumut personal Împrumuturi de refinanțare a locuințelor, pentru mai multe detalii Email: (tinvestor53@gmail.com) WhatsApp “: + 16892107004

    RăspundețiȘtergere
  15. E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam se afla o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă doriți să tratați infertilitatea.
    *Dacă doriți să vă răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...