Seminar de astrologie, SECRETELE LUI LILITH, București, 18 și 20 august 2015

Seminarul se adreseaza tuturor pasionatilor si practicantilor initiati sau avansati in astrologiei. Acest seminar este pentru cei care sunt pregatiti sa vada si sa accepte despre ei lucruri pe care, poate, n-ar fi dorit sa le vada. Sa o privesti pe Lilith in ochi in astrograma este un exercitiu de curaj si de asumare a responsabilitatii fata de propria fiinta ca intreg, cu lumini, dar si cu umbre.

Intram in teritoriul tabu al astrologiei, dar si al fiintei noastre. Ne intalnim cu inconstientul personal si cu propria umbra, asa ca aceasta calatorie s-ar putea sa fie presarata cu momente destul de incomode. Scoatem la suprafata laturi ale personalitaii de care ne temem sau pe care refuzam sa le acceptam.

Avem nevoie de Lilith pentru a avea acces deplin la complexitatea sufletului. Coboram in cele mai ascunse unghere ale sinelui, ne scufundam in trecutul de care nu suntem tocmai mandri si ne intalnim fata in fata cu faptele noastre din alte vieti. Pentru a o intelege pe Lilith, perspectiva karmica este obligatorie. Exploram instinctele noastre primare si tipurile de karma predominante.

A face cunostinta cu Lilith inseamna a musca din fructul oprit, pentru ca odata ce ne imprietenim cu ea pasim pe taramul interzis al fiintei, incalcam tabuuri, ne recunoastem ispitele, reprimarile si acceptam modul natural in care am dori sa ne exprimam sexualitatea.

Structura:
 

  • Sa ne imprietenim cu Lilith. Incursiune mitologica pana la pacatul originar 
  • Lilith in astrograma. Astronomie si astrologie
  • Cat de “neagra” este “Luna Neagra” (Lilith)?
  • Semnificatii astrologice
  • Lilith: frica, infertilitate, tabu, ispita, atractie fatala, senzualitate si sexualitate
  • Ce-si doresc femeile? Ce-si doresc barbatii?
  • Lilith in zodii si case
  • Tipuri de karma si lectii de viata
  • Lilith in astrologia previzionala si in astrologia relationala
  • Constientizarea puterii personale si a magicianului interior, care exista in fiecare dintre noi
  • Lilith - Regina “neagra” a zodiacului, cea purtatoare de lumina

O luam de mana pe Lilith ca sa ajungem la fata nevazuta a personalitatii si la cele mai bine pazite secrete, pe care s-ar putea sa nu le constientizam nici noi. Seminarul inchinat acestui subiect este un drum initiatic pe care il vom parcurge impreuna.

Când?
Marți și joi, 18 și 20 august (două părți), seara, de la 18:30 la 21:30.

Locul desfășurării:
Biroul din Electromagnetica, Calea Rahovei, 266-268.

Cât costă?
180 lei (pentru ambele seri)

Înscrieri la:
valeriu.panoiu@gmail.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...