Treceți la conținutul principal

Info: servicii, cursuri și seminarii de astrologie și numerologie

Momentan, cursurile de astrologie la clasă sunt suspendate, pe perioadă nedeterminată.

Singura grupă la clasă va fi cea de avansați, cu care este deja programată în București ultima întâlnire, pe 23-24 septembrie 2017.

La clasă, programez numai cursuri de numerologie și numai în București: un weekend durează modulul de începători și un alt weekend, la distanță în timp, modulul de avansați.

CURSURILE DE ASTROLOGIE sunt disponibile oricând ONLINE. Renunț astfel la formula online de o lecție/săptămână. Doritorii se înscriu individual și primesc înregistrare + suport de curs scris (exceptând modulele de avansați, unde nu există suport scris). Astfel, fiecare își alege ritmul de învățare fără să mai fie constrâns de prezența în clasă la oră fixă, putând reveni oricând pe înregistrare să aprofundeze. 

Cursuri de astrologie disponibile ONLINE:

Modulul 1: introducere, simbolistică, zodii, planete (partea 1).

Modulul 2: planete (partea a 2-a), case, redactarea de mână a astrogramei, destin.

Modulul 3: astrologie karmică și astrologie previzională.

Modulul 4: astrologie generală (tipui de zodiac și puncte sensibile în astrogramă) și astrologie relațională.

Modulul 5: astrologie avansată, practică.

Modulul 6: astrologie avansată, practica și consilierea astrologică.

Fiecare modul are 4 lecții înregistrate, fiecare lecție de aproximativ 3 ore.
Preț/modul: 280 lei.

CURSURILE DE NUMEROLOGIE, ca și cele de astrologie, sunt de asemenea disponibile ONLINE. 

Modulul 1: numerologie generală, numerograma, diagrama, numerologie practică.

Modulul 2: numerologie medicală, numerologie chinezească, numerologia literelor, metode de predicție.

Fiecare modul are 4 lecții înregistrate, fiecare lecție de aproximativ 3 ore.
Preț/modul: 280 lei.

În sprijinul cursurilor, reamintesc titlurile cărților mele:
Astrologia de la Cer la Pământ
Numerologie și destin
(librării sau un simplu google search care conduce către librării online)

De asemenea, online sunt disponibile următoarele SEMINARII înregistrate:

ASTROLOGIA TRAUMEI

ASTROLOGIE MEDICALĂ (partea 1 și partea a 2-a)

BENEFIC ȘI MALEFIC ÎN ASTROLOGIE: JUPITER ȘI SATURN (partea 1 și partea a 2-a)

ASTROLOGIE PENTRU SUCCES (partea 1 și partea a 2-a)

Fiecare seminar conține o înregistrare de aproximativ 3 ore. Cele în două părți au o durată dublă, desigur.
Preț/seminar: 90 lei, respectiv 180 lei pentru seminariile în 2 părți.

ALTE SERVICII, CURSURI ȘI SEMINARII:

Pentru cine dorește să aprofundeze, programez la clasă și online doar seminarii pe teme specifice. De asemenea, am de gând să programez tabere tematice.

În rest, mă concentrez pe consultații și pe scris. Pentru consultații, sunt disponibil în București sau ONLINE (telefon/Skype). Consultația este standard: o oră, 200 lei.

De asemenea, îmi programez vizite frecvente în țară, acolo unde există interes și solicitări, pentru consultații și seminarii

valeriu.panoiu@gmail.com
0769674557 (de preferat mesaj pe WhatsApp sau sms)

Sursa foto: http://livetodaywithpassion.com/numerology-and-astrology/

Comentarii

  1. Multumim Valeriu pentru informatii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti genial Valeriu in a surprinde realitatea pana la ultimul foton ( fie ea si cruda ). Este o incantare sa citesc ce ne oferi cu generozitate. Cu recunostinta, Maria

    RăspundețiȘtergere
  3. Scuze comentariul meu este pentru articolul despre terapeuti si pacienti. Maria

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Păcatul care distruge viața în numele iubirii

Există oameni care pot face mai mult rău într-o relație decât egoiștii și narcisiștii? Sigur că da. Cei ce nu se gândesc deloc la ei și îi pun doar pe ceilalți pe primul loc, ajungând să trăiască viața oricui altcuiva, mai puțin pe a lor. Altruismul lor atinge deseori culmile sacrificiului și anunță doar prăbușirea de sine. Pentru că cel ce se dă renunțând la el practică autoflagelarea, negarea, anularea propriei personalități, renunțarea la propria putere personală. Iar aceste forțe puse în mișcare indică o lipsă a iubirii de sine ce conduce inevitabil la resentimente, regrete, frustrare, boală. Acestea sunt vibrațiile pe care ajung să le împrăștie în jurul lor ‘martirii’ ce-și fac un titlu de glorie din modul greșit în care înțeleg ei iubirea. Cum ar putea cineva care se îngroapă în el însuși să întindă mâna altora ce vor să se ridice?
Iubirea începe întotdeauna cu iubirea de sine, pe care majoritatea o condamnă, întrucât o confundă cu egoismul. Pentru egoist, lumea se învârte în jur…

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Cea mai mare greșeală în relații!

Dumnezeu este Iubire, iar noi suntem Iubire. Nimic mai adevărat. Însă iubirea nu înseamnă să fii doar bun, ci înseamnă să impui limite. A iubi nu înseamnă a te lăsa călcat în picioare. În momentul în care spațiul personal încetează să mai existe și voința este anulată, deja vorbim despre încălcarea dreptului la libertatea personală.
Dacă te lași invadat în numele iubirii și le permiți celorlalți să te vampirizeze, ai alunecat, fără să-ți da seama, într-un joc de roluri: ai devenit victimă! Când lași un agresor să-și facă de cap, nu te aperi și nu iei măsuri, dovedești că nu te iubești pe tine! Ori dacă iubirea nu pleacă de la iubirea de sine, ea este greșit înțeleasă. A-l iubi pe altul, deci a-i permite să fie cum vrea el, nu trebuie să conducă la renunțare de sine sau la sacrificiu. Bunătatea și toleranța manifestate față de altcineva se opresc acolo unde accepți să-ți faci rău singur neluând atitudine. A da șansă după șansă conduce doar la pierdere de suflet și uzură nervoasă.
A vedea…