Treceți la conținutul principal

Numere magice: 81, numărul miracolelor!

Cică numărul 8 s-ar fi dus la psiholog. Și cum stătea el așa, pe marginea patului de terapie, îl îndeamnă psihologul ‘Relaxează-te, lasă-te pe spate!’. La care numărul 8 se ține drept și răspunde foarte serios: ‘Dacă mă întind, nu mai terminăm niciodată.’

Un 8 culcat - ∞ - nu este altceva decât însuși simbolul infinitului, a tot ceea ce există dintotdeauna și pentru totdeauna, recreându-se permanent. Infinitul vorbește despre tot ceea ce nu se termină niciodată. În planul fizic, forma nu este niciodată veșnică. Numărul 8 ne spune că tot ce are formă, deci tot ce putem spune că avem, poate să piară. Locul de muncă de ieri poate să dispară azi printr-o concediere. Partenerul pe care îl aveam ieri poate să plece fără să se mai întoarcă. Seara vorbești cu omul sănătos, a doua zi afli că a murit. Și când ne gândim că oamenii vor garanții și certitudini... Adică sunt experți în a-și dori ceea ce nu există...

În planul fizic, nimic nu durează la infinit. Infinită este doar esența, iar esența a tot ceea ce există este Iubirea. Doar scena rămâne aceeași, numai actorii sunt diferiți. Inclusiv relațiile au termen de valabilitate și pot să expire, chiar și cele de sânge.

Infinitul este compus din două zerouri care se înlănțuie la nesfîrșit. Există în matematică o demonstrație care ne explică de ce zero la puterea infinit – 0∞ - este egal cu 1. Deși două linii drepte paralele nu au nicio șansă de a se întâlni (șansa ca ele să se atingă fiind nulă, zero), ele teoretic se pot intersecta undeva într-un spațiu care nu este plan. Deci ceea ce nu este posibil, într-o anumită circumstanță excepțională poate deveni posibil.

Numărul 81 ilustrează puterea acestei demonstrații: 0∞ = 1. Teoretic este imposibil ca ceva să se întâmple. Există o șansă la o mie sau la un milion, ca norocul de a câștiga potul cel mare la loterie. Și totuși se întâmplă! Până și la loto, din când în când, se câștigă sume colosale.

Numărul 8 arată că formele sunt în permanentă schimbare. De asemenea, 8 este corespondentul numerologic al lui Saturn, care stăpânește relația noastră cu timpul. De câte ori ne agățăm de o formă peste limita de expirare, de câte ori nu ne oprim la timp, încercând să păstrăm ceva ce nu ne mai este benefic, ne sabotăm, ne scădem din forța vitală și tindem spre autodistrugere. Timpul conservă numai esența, energia din spatele formei. Iar într-un moment de grație divină, când nu ne mai agățăm de formă, primim mai mult decât ne-am fi putut imagina vreodată. Numărul 1, Dumnezeu, Spiritul, Viața, ne aduce forma ideală, pe care am visat-o, poate, de o viață. Forma vine la timpul potrivit (numărul 8) în versiunea cea mai înaltă, deci ca esență divină coborâtă pe Pământ (numărul 1).

81 este un număr al materializării visurilor și idealurilor. Sunt două condiții ale îndeplinirii lor. Mai întâi, să nu controlezi forma în care se întâmplă idealul. Adică să nu te limitezi și să nu te intereseze cum se întâmplă. Lasă asta în seama Universului! Femeile, de exemplu, au tendința de a face obsesii pentru câte un bărbat, să-i zicem Gigel. Dacă pe Gigel ți s-a pus pata și tu numai pe el îl vei, ai grijă, că s-ar putea ca Dumnezeu să ți-l dea! Dar amarnică va fi ziua în care vei dori să scapi de el și n-o să poți! Sau ai marea ambiție de a lucra într-o anume companie. Te dai peste cap, faci sacrificii și, când obții locul de muncă îndelung dorit, nu știi cum să fugi mai repede.  

Dacă ceva ți se opune, poate nu e pentru tine! 

În al doilea rând, nu te întreba când se va întâmpla ceea ce vrei să se întâmple! Este cazul celor care cercetează des astrogramele, cărțile de tarot sau zațul de cafea ca să întrebe când vine odată Prințul pe cal alb sau când vor avea suficienți bani încât să nu mai aibă nicio grijă. În loc de când, ar trebui să se întrebe, în schimb, ce anume au de făcut ca să ajungă acolo. Sunt oameni care vor doar beneficiile scrise în stele dar, dacă se poate, să nu facă nimic, să nu depună efort și, mai ales, să nu schimbe nimic! 

Înainte de a întreba când ți se întâmplă ceva, întreabă ce anume poți face ca să ți se întâmple!

Când nu mai aștepți ca lucrurile să ți se întâmple cum vrei tu și nici când vrei tu, ai intrat în spațiul miracolelor! 81 este numărul vindecării de așteptări, iar când nu mai ai așteptări, nu mai stai în calea Universului, care îți aduce tot ceea ce este mai bun pentru tine în versiunea optimă și în cel mai scurt timp posibil, de regulă când nici nu te mai aștepți sau când te aștepți mai puțin. 

Vibrația numărului 81 face să se materializeze în realitate idealul, forma supremă a unei esențe. Imposibilul devie posibil. Infinitul se reduce la o singură variantă, forma perfectă în planul fizic. The One. 

Pilda lui Iisus cu cele 10 fecioare ilustrează întocmai metafora numărului 81:
“Atunci Împărăţia Cerurilor se va asemăna cu zece fecioare, care şi-au luat candelele şi au ieşit în întâmpinarea mirelui. Cinci din ele erau nechibzuite şi cinci înţelepte. Cele nechibzuite, când şi-au luat candelele, n-au luat cu ele untdelemn; dar cele înţelepte, împreună cu candelele, au luat cu ele şi untdelemn în vase. Fiindcă mirele zăbovea, au aţipit toate şi au adormit. La miezul nopţii, s-a auzit o strigare: “Iată mirele, ieşiţi-i în întâmpinare!” Atunci toate fecioarele acelea s-au sculat şi şi-au pregătit candelele. Cele nechibzuite au zis celor înţelepte: “Daţi-ne din untdelemnul vostru, căci ni se sting candelele.” Cele înţelepte le-au răspuns: “Nu, ca nu cumva să nu ne ajungă nici nouă şi nici vouă; ci mai bine duceţi-vă şi cumpăraţi-vă.” Pe când se duceau ele să cumpere untdelemn, a venit mirele: cele ce erau gata, au intrat cu el în odaia de nuntă şi s-a încuiat uşa. Mai pe urmă au venit şi celelalte fecioare şi au zis: “Doamne, Doamne, deschide-ne!” dar el, drept răspuns, le-a zis: “Adevărat vă spun, că nu vă cunosc!” Vegheaţi dar, căci nu ştiţi ziua şi nici ceasul în care va veni Fiul omului.” (Matei 25,1-13)

Tot ce trebuie să faci este să te pregătești. Căci ziua în care Infinitul devine 1, când Dumnezeu coboară pe Pământ pentru tine, poate fi chiar azi. 

Numărul 81 este numărul miracolelor! Al meritelor personale care se întâlnesc cu voința divină în forma absolută, dincolo de limitele imaginației tale, atunci când nici cu gândul n-ai gândi. Prin 81, absolutul devine unic, palpabil, real. Prin 81, idealul devine adevăr! Pune mâna pe el, ca să te convingi! 

Sursa foto: https://www.geocaching.com/geocache/GC705Y3_cheetos-multi-81-50-feet-up?guid=33427a25-7089-4eee-ac90-d93f0fbb1a22

Comentarii

 1. Ce frumos! Părinții mei,au acum, 81 de ani! Ii simt cum se apropie de...infinit!

  RăspundețiȘtergere
 2. Din aceasta perspectiva, este vreo diferența între numărul 81 și 18?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sigur, 18 e alt număr. Aici e vorba doar de energia lui 81.

   Ștergere
 3. Multumesc mult Valeriu.

  RăspundețiȘtergere
 4. Baiatul meu este nascut in anul 1981, este un numar magic ? Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 5. Multumesc mult,ca de obicei foarte interesant!

  RăspundețiȘtergere
 6. Daca sunt nascut in 1981 poate insemna ca 81 este in destinul meu? Multumesc.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Horoscopul miracolelor! 40 de zile cu daruri cerești pentru zodii

De ce este important să respectăm ciclul sărbătorilor de peste an, indiferent dacă ele sunt de natură laică ori religioasă? Pentru a fi trăi în LEGEA RITMULUI. Crăciunul urmat de Anul Nou și Paștele sunt vârfurile trăirii în acord cu respirația Universului, în care ne lăsăm atât ca indivizi, cât și ca grup, naționalitate, specie. Mișcările astrelor sunt în deplină armonie cu energiile terestre care însuflețesc omul. Tot Cerul, cu ființele sale de Lumină (ierarhii cerești, arhangheli, îngeri, sfinți), dar și cu corpurile fizice purtătoare de vibrații (stele, planete, sateliți, asteroizi) care sunt ca niște valuri de energie ce ne poartă pe marea vieții pulsează la unison cu ceea ce se întâmplă cu noi și în noi. Precum în Cer, așa și pre Pământ.
Postul Paștelui scoate din noi un joc de lumini și umbre. Coborâm în bezna proprie și în bezna celorlalți, care ne înghite uneori cu totul, ca atunci când nu mai poți înota, îți intră apă în pe nas ori chiar ajungi cu capul la fund. Săptămâna mar…

Cea mai mare greșeală în relații!

Dumnezeu este Iubire, iar noi suntem Iubire. Nimic mai adevărat. Însă iubirea nu înseamnă să fii doar bun, ci înseamnă să impui limite. A iubi nu înseamnă a te lăsa călcat în picioare. În momentul în care spațiul personal încetează să mai existe și voința este anulată, deja vorbim despre încălcarea dreptului la libertatea personală.
Dacă te lași invadat în numele iubirii și le permiți celorlalți să te vampirizeze, ai alunecat, fără să-ți da seama, într-un joc de roluri: ai devenit victimă! Când lași un agresor să-și facă de cap, nu te aperi și nu iei măsuri, dovedești că nu te iubești pe tine! Ori dacă iubirea nu pleacă de la iubirea de sine, ea este greșit înțeleasă. A-l iubi pe altul, deci a-i permite să fie cum vrea el, nu trebuie să conducă la renunțare de sine sau la sacrificiu. Bunătatea și toleranța manifestate față de altcineva se opresc acolo unde accepți să-ți faci rău singur neluând atitudine. A da șansă după șansă conduce doar la pierdere de suflet și uzură nervoasă.
A vedea…