Treceți la conținutul principal

Puterea lui 81. Ce vrei tu sau ce vrea Dumnezeu cu tine?

Iubirea nu înseamnă să schimbi, ci să accepți! Acesta este nivelul divin al iubirii. La nivel terestru, oamenii intră unii peste alții și, în numele iubirii, își transformă cele mai dragi ființe în proiecte personale. Principiul facerii de bine motivează abuzuri din dragoste, care lasă pe câmpul de bătălie victime de război. Căci, pe această linie, iubirea nu devine altceva decât luptă.

Cu toate astea, oamenii tot nu se conving că Dumnezeu ne iubește așa cum suntem, indiferent de alegerile pe care le facem. Iar alegerile noastre pot fi numai de două feluri: în acord cu voința divină, deci în legile divine, sau în acord cu egoul nostru, deci cu legile terestre. Numerologia explică de ce granița dintre planul divin și cel terestru, uman, rupt de divinitate, este codificat în numărul 81. Vibrația lui 81 este pragul dincoace de care noi ne facem de cap, adică ne ascultăm mintea și fricile, și dincolo de care suntem pe drumul nostru, care coincide cu planul divin.

81 este 9x9, circuitul numerelor de la 1 la 9 și invers, de la 9 la 1. De la 1 la 9, numerele coboară dinspre Spirit în materie, iar de la 9 la 1 avem deplasarea inversă, din materie către Spirit. Prin 9x9 Cerul se unește cu Pământul, iar Pământul se unește cu Cerul. Ciclul este complet, mișcarea de sus în jos este egală cu cea de jos în sus. Precum în Cer, așa și pre Pământ. ‘Adevărat grăiesc vouă: Oricâte veţi lega pe pământ, vor fi legate şi în cer, şi oricâte veţi dezlega pe pământ, vor fi dezlegate şi în cer.’ (Matei 18.13)

Puterea lui 81 este valorificată la maxim într-unul din cele mai practice sisteme de cunoaștere: radiestezia. În măsurătorile radiestezice, 81 este valoarea minimă pentru ca o acțiune sau o situație de viață să fie benefică. Tot ce trece de 81 este pozitiv, benefic și în acord cu voința divină. Peste 81 %, Universul este de partea noastră, vine cu eforturi și obstacole pe care Dumnezeu le atinge cu miracole, pentru că ceea ce suntem, vrem și facem coincide cu binele nostru cel mai înalt. Măsurătorile care se situează sub valoarea 81 indică alegeri prin care persoana merge pe drumul pe care vrea ea, care nu e același cu drumul său ideal. Sub nivelul 81, cărarea a fost pierdută și apare sentimentul de gol și rătăcire. Tot ce suntem, întreținem și facem sub acest nivel este pe cont propriu, fără protecție divină. Putem obține și rezultate, desigur, dar numai prin luptă și consum de suflet, ceea ce, pe termen lung, conduce la epuizare mentală, emoțională și fizică, la pierderi umane și materiale.

Sub 81 îl excludem pe Dumnezeu din viața noastră. Nici rugăciunile nu au putere dacă ne rugăm pentru ceea ce credem noi că e bine pentru noi, fără să ascultăm semnele și mesajele. Sub pragul celor 81 de unități facem alegeri care se dovedesc în timp a fi împotriva noastră, pentru că ne sabotăm, ne stricăm relația cu timpul și ne îndepărtăm de misiunile noastre personale. Sub 81 pierdem legătura cu Sinele nostru, suntem prinși în dualitate și în vibrația materială, care atrage ‘răul’ peste noi, prin evenimente care ne trezesc umba, cu suma emoțiilor de vibrație joasă: frică, vinovăție, rușine etc. Mai jos de 81, Lumina începe să pâlpâie până când, încetul cu încetul, accesul la ea se stinge. Dar și atunci Dumnezeu ne iubește! Chiar și când nu-l alegem pe El. Pentru că avem nevoie să experimentăm lipsa Luminii ca să ne întoarcem la ea. Nici măcar atunci când suntem sub valoarea 81 în intențiile și faptele noastre Dumnezeu nu vrea să ne schimbe, el ne permite să fim așa cum vrem noi să fim. Pentru că, în cele din urmă, mai devreme sau mai târziu, după toată suferința pe care o trăim, ne întoarcem tot la Lumină.

81 reprezintă linia de contact cu divinitatea. Sub ea, viața este școală și suferință, trăind inconștient și repetând tiparele de suferință ale strămoților sau ale noastre din alte vieți. Deasupra liniei, noi co-creăm propria viață în parteneriat cu ființele de Lumină, cu întregul Univers de partea noastră, alegerile fiind conștiente. Sub 81, suntem adormiți și nu înțelegem de ce ni se întâmplă ce ni se întâmplă, nu ne explicăm nici noi de ce ne comportăm sau reacționăm așa cum o facem. Peste 81 vorbim despre trezire, despre acțiunile prin care manifestăm versiunea noastră cea mai înaltă, despre a aduce pe Pământ forma absolută, perfectă, ideală din Cer.

Numărul 81 ca simbol purtător de energie care ne trece pe tărâmul divin, al miracolelor, se poate activa sub diverse forme, ca orice alt număr magic:
- prin meditație asupra acestui simbol, care grafic are forma 81;
- prin folosirea unui pandantiv, a unui medalion sau a unei amulete cu simbolul 81, bijuteria fiind confecționată, desigur, de un specialist care știe să o încarce cu vibrația specifică;
- înscrisuri cu numărul 81 (în agendă, pe tricou), din nou cu intenția de conectare la puterea lui 81;
- cristale așezate pe numărul 81 scris pe o foaie sau gravate cu numărul 81;
- folosirea întotdeauna cu intenție a numărului 81 în numărul de înmatriculare, numărul de telefon; unii au numărul 81 în anul nașterii, de exemplu, dar fără conectarea sa conștientă la valoarea lui simbolică, 81 este doar o imagine grafică, o cantitate, o formă seacă;
- prin repetarea unor afirmații/mantre de 81 de ori sau de 9 ori timp de 9 zile (9x9=81);
- prin a învăța și a practica măsurătorile radiestezice.

Prin 81, cedăm controlul minții și încredințăm Universului dorințele, planurile și acțiunile noastre. Mai sus de 81, luptele noastre personale se topesc în iubirea divină, ascultăm, îl lăsăm pe Dumnezeu să lucreze prin noi și ne dăm voie să ne manifestăm potențialul în viața de zi cu zi. 

Comentarii

 1. Este greșită condițiionare cu 81 %...

  RăspundețiȘtergere
 2. interesant articolul și ușor de înțeles...mai ales de către cei ce au cunoaștere radiestezică și/sau inforenergetică.

  RăspundețiȘtergere
 3. Numerologia te învață mai degrabă cum să urci de la 1 la 9, nu invers și nici să cobori.

  RăspundețiȘtergere
 4. totul poate fi speculat/interpretat/manipulat între ci doi poli din dualitate - intenția cu care observăm ”orice” este definitorie, și asta cu reativitatea proprie minții umane :) io mulțumesc pentru informațiile transmise într-un mod plăcut mie - spor în toate bune :)

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Păcatul care distruge viața în numele iubirii

Există oameni care pot face mai mult rău într-o relație decât egoiștii și narcisiștii? Sigur că da. Cei ce nu se gândesc deloc la ei și îi pun doar pe ceilalți pe primul loc, ajungând să trăiască viața oricui altcuiva, mai puțin pe a lor. Altruismul lor atinge deseori culmile sacrificiului și anunță doar prăbușirea de sine. Pentru că cel ce se dă renunțând la el practică autoflagelarea, negarea, anularea propriei personalități, renunțarea la propria putere personală. Iar aceste forțe puse în mișcare indică o lipsă a iubirii de sine ce conduce inevitabil la resentimente, regrete, frustrare, boală. Acestea sunt vibrațiile pe care ajung să le împrăștie în jurul lor ‘martirii’ ce-și fac un titlu de glorie din modul greșit în care înțeleg ei iubirea. Cum ar putea cineva care se îngroapă în el însuși să întindă mâna altora ce vor să se ridice?
Iubirea începe întotdeauna cu iubirea de sine, pe care majoritatea o condamnă, întrucât o confundă cu egoismul. Pentru egoist, lumea se învârte în jur…

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Cea mai mare greșeală în relații!

Dumnezeu este Iubire, iar noi suntem Iubire. Nimic mai adevărat. Însă iubirea nu înseamnă să fii doar bun, ci înseamnă să impui limite. A iubi nu înseamnă a te lăsa călcat în picioare. În momentul în care spațiul personal încetează să mai existe și voința este anulată, deja vorbim despre încălcarea dreptului la libertatea personală.
Dacă te lași invadat în numele iubirii și le permiți celorlalți să te vampirizeze, ai alunecat, fără să-ți da seama, într-un joc de roluri: ai devenit victimă! Când lași un agresor să-și facă de cap, nu te aperi și nu iei măsuri, dovedești că nu te iubești pe tine! Ori dacă iubirea nu pleacă de la iubirea de sine, ea este greșit înțeleasă. A-l iubi pe altul, deci a-i permite să fie cum vrea el, nu trebuie să conducă la renunțare de sine sau la sacrificiu. Bunătatea și toleranța manifestate față de altcineva se opresc acolo unde accepți să-ți faci rău singur neluând atitudine. A da șansă după șansă conduce doar la pierdere de suflet și uzură nervoasă.
A vedea…