‘De ce proasta aia, grasă și urâtă a reușit, iar eu nu?!’


Nu bărbații excelează la capitolul misoginism. Majoritatea persoanelor misogine se ascund în trup de femeie. Bărbații iubesc femeile mai mult decât se iubesc ele pe ele și între ele. Tocmai modul în care femeile abordează feminitatea le-a permis bărbaților să-și mențină poziția dominantă.

În conformitate cu legea karmei, sufletele se încarnează pentru a trăi pe propria piele ceea ce i-au făcut pe alții să trăiască până când se ajunge la o stare de echilibru a experiențelor prin înțelegere, înțelepciune, iubire și iertare. În perioada curentă de echilibrare între masculin și feminin se nasc multe spirite care au trăit ca bărbați misogini în alte vieți, iar acum vin pe lume în corp de femeie ca să învețe să iubească femeile. Iar asta e posibil dacă femeile cu atâtea vieți de bărbat la activ învață să iubească feminitatea și să se iubească pe ele ca femei. Energia lor predominantă este cea masculină, posibil să se fi născut în familii unde cel puțin unul din părinți și-ar fi dorit ca ele să fi fost băiat, nu fată, dezvoltând o independență și o latură luptătoare în opoziție cu cerințele propriului trup. Aceste femei cu energie masculină atât de debordantă mult au persecutat, abuzat, umilit femeile în alte vieți. Numai că în prezent planeta noastră își ridică vibrația, iar valorile feminine de iubire, compasiune, altruism, grijă, protecție, vindecare și blândețe revin la putere.

Pentru că aceste suflete încarnate ca femei acum au pedepsit femeile în viețile de bărbat, în această viață, ca femei, se pedepsesc pe ele însele. Multe se sabotează repetându-și: ‘Mai bine eram bărbat!’ ‘Numai bărbații au succes în viață!’ ‘Dacă eram bărbat, sigur aveam o viață ușoară!’ ‘E greu să fii femeie!’

Autoflagelarea, autosabotarea și masochismul fac parte din programele de negare a propriei feminități pe care și le induc unele femei. Și cum să te iubești pe tine ca femeie din moment ce îți negi propria feminitate, considerând că ești greșită și automat inferioară sau datoare permanent să demonstrezi cât ești de bună?!

Până ce feminitatea va străluci la intensitatea luminoasă la care a fost creată, femeile care nu se iubesc pe ele nu pot iubi nici alte femei, fiind responsabile pentru discordia ce bântuie neamul femeiesc. Mai mult, multe dintre ele își educă fiicele în același spirit al neajunsurilor feminine. Negându-și feminitatea, femeile au împrumutat comportamentul bărbaților, nu doar în versiunea sa superioară – curaj, ambiție, inițiativă, decizie, responsabilitate, hotărâre – ci și în vibrațiile joase.

Astfel au ajuns femeile să manifeste trăsăturile negative ale forțelor masculine. La loc de cinste între femei stă COMPETIȚIA, nevoia de a se lupta și a-și demonstra superioritatea. O femeie care spune ‘SUNT MAI BUNĂ DECÂT ALTĂ FEMEIE!’ nu emite feminitate, ci este conectată la o vibrație joasă masculină. E suficient să vedem la lucru URA, INVIDIA, RĂZBUNAREA sau ÎNVERȘUNAREA la sfârșitul unei relații sau al unei căsnicii, când soția părăsită exclamă: ‘Ce a văzut la AIA?!’. Răspunsul este: FRICA TA DE EȘEC CA FEMEIE care iese la suprafață tocmai ca să ți-l vindeci!

O femeie poate fi iubită de un bărbat numai în măsura în care ea se iubește pe ea ca femeie. Iar bărbații se îndrăgostesc de energia feminină a femeilor, dar când se întâlnesc cu manifestările masculine ale femeii care i-a sedus ori intră în conflict cu ea, ori se simt repinși și caută feminitatea care le lipsește în altă parte, ori nici nu trebuie să se mai deranjeze pentru că ea este cea care părăsește, mai ales dacă observă că nu are cu cine să se lupte.

Una dintre cele mai mari surse ale suferinței și nefericirii este COMPARAȚIA! Oamenii vor să fie unici, dar eventual să fie mai unici decât alții. 'Dar de ce aia/ăla are și eu nu?'. Poate scopul expunerii la acești stimuli este să-ți iubești unicitatea și să nu te mai compari! Comparația vine din neacceptarea de sine și din neacceptara locului. Când te compari cu altul, când vrei ce are și el, te pui pe locul lui. Stai pe locul tău! Când te uiți în afară, dorește-și doar ce e al tău! Nu ce e al altuia! Ce e al tău e numai al tău și nu ți-l poate lua nimeni! Dacă nu mai e al tău, oricum nu poți-ți să păstrezi. Ce e al tău stă singur la tine. Cât poate să valoreze o relație pe care o păzești?

Când femeile sunt acordate la agresivitatea, dominarea și competiția masculine, ele atrag CONFLICTE și LUPTE PENTRU PUTERE cu alte femei. ‘Dar de ce aia, care e proastă, grasă și urâtă s-a măritat și are copii, iar EU sunt singură și nu îmi găsesc un bărbat bun?’ Tocmai pentru că TE COMPARI! Trăiești ca și cum viața ar fi o luptă, ceea ce te face să-ți creezi permanent un adversar până nu ieși din ILUZIA CĂ VIAȚA E O COMPETIȚIE dominată de un program de INSUFICIENȚĂ! Poate crezi că NU EȘTI SUFICIENT DE BUNĂ sau că NU EXISTĂ SUFICIENT pentru toată lumea: suficientă iubire, suficientă abundență, suficienți... bărbați potriviți. Poate consideri că nu există nici suficienți... centimetri.

Viața e mai frumoasă cu câțiva centimetri în plus, dar se poate foarte bine și fără ei!

Înainte de a iubi un bărbat, femeile trebuie să-și facă marele favor de a se iubi, de a se accepta și de a se aprecia pe ele LA ADEVĂRATA LOR VALOARE, alegând conștient să nu manifeste vibrația negativă masculină: dominare, agresivitate, invidie, ură, competiție, luptă, răzbunare! Dacă aștepți confirmări de la un bărbat pentru cât de unică și specială ești tu ca femeie, înseamnă că ai de lucru la stima de sine. Înseamnă că ești predispusă să te lași folosită, nu iubită!

Sursa foto: https://garoooooh.deviantart.com/art/Player-Select-Wonder-Woman-VS-Ms-Marvel-465624452

2 comentarii:

  1. Doamne,
    Ca bine le zici
    Multumesc cu recunoștință pentru aceasta gura de aer
    Acum, la ceas decizional
    ��

    RăspundețiȘtergere
  2. Despre misoginism scria Argesanu... Ii urmezi drumul cu o seriozitate incredibila! Chiar si la B1! Puterea grupului isi spune cuvantul, chiar si in intuneric! Vorbe multe la ceas de inteleciune cu iz si culoare politica! Sa stam in vorbe goale!

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...